Domáce promi
photo Foto
video Video
27. dec. 2023 o 05:00
žani, Koktejl

Rytmusova Jasmina odhalila skutočnú pravdu o Štedrom dni u nich doma: Ak si toto niekto užíva, tak...

Mali ste to tiež tak?

Domáce promi
27. dec. 2023 o 05:00
Rytmusova Jasmina odhalila skutočnú pravdu o Štedrom dni u nich doma: Ak si toto niekto užíva, tak...

Mali ste to tiež tak?

Sociálne siete sa posledné dni zaplnili dokonalými fotkami vysmiatych rodín pri vianočnom stromčeku, pod ktorým ležia kopy ukážkových darčekov. Podobný príspevok sa objavil aj na profile Jasminy Alagič.

"Môj offline život je tisíckrát krajší ako to, čo tu stíham ukazovať a to je môj najkrajší dar. V dobe, kde všetci chceme byť všetkým, túžim ja byť mojou najlepšou verziou Jasminy mami, ženy, dcéry, sestry až potom všetkým ostatným," napísala k fotkám, na ktorých sa zvečnila so Sanelom a manželom Patrikom Rytmusom Vrbovským. Najkrajšie sviatky roku trávila aj so svojou staršou sestrou a jej synčekom.

Počas Štedrého dňa sa ukázala moderátorka sledovateľom tak, ako ju vidia najčastejšie, úplne prirodzená. Žiadne vianočné pozlátko, ale len strapatá mama, ktorá na poslednú chvíľu balí darčeky pre svojich milovaných. "Milujem vaše načančané fotky a profi želania. Ja vyzerám takto..." povedala a nechala ľudí nech si poriadne obzrú jej strapatý účes a zničenú manikúru.

Aby toho nebolo málo, Jasmine došla lepiaca páska a tak musela siahnuť po náhrade, ktorá sa na darčekoch nedala prehliadnuť, ani keby ste chceli. "Ja nemám slov. Normálne to vyzerá, že darček zrazil vlak a ja som mu dávala prvú pomoc. Slepá," okomentovala moderátorka svoju prácu, ktorú si môžete pozrieť vo videu. "Ak si toto niekto užíva, tak budúci rok mi volajte. Ja vám rada zaplatím, keď mi pobalíte darčeky," odkázala.