15. mar. 2024 o 04:30
Katarína Knochová, vmr, Koktejl

Herečka Kristína Kanátová o tvrdých drogách: Veľavravný odkaz pre všetkých!

Hviezdy sa zišli na premiére slovenského kriminálneho thrilleru FENTASY.

Celebrity
15. mar. 2024 o 04:30
Herečka Kristína Kanátová o tvrdých drogách: Veľavravný odkaz pre všetkých!

Hviezdy sa zišli na premiére slovenského kriminálneho thrilleru FENTASY.

V pondelok 11. marca v bratislavskom kine CINEMAX Bory filmári a filmárky slávnostne odpremiérovali nový slovenský kriminálny thriller FENTASY. Snímka, ktorá rozpráva o nebezpečnej droge známej ako fentanyl, prišla do kín na celom Slovensku vo štvrtok 14. marca a po prvom premietaní ju odporúča množstvo známych tvárí, ktoré sa na premiére zišli.

V delegácii tvorcov a tvorkýň nechýbali herecké osobnosti, ktoré vo filme stvárňujú ústredné postavy. Kristína Kanátová hrá Sofiu, sebavedomú mladú ženu, ktorá sa rozhodne zarobiť poriadny balík na výrobe a predaji fentanylu. Po krku jej pôjde policajný detektív, ktorého si zahral český herec David Švehlík, ale aj jeho kolegyňa s tvárou Anny Jakab Rakovskej. Na premiére z hereckých hviezd filmu nechýbali ani Peter Ondrejička, Viktória Šuplatová, Tomáš Magát či Bronislava Kováčiková.

Ako herečka Kristína Kanátová, ktorá stvárňuje hlavnú postavu, vnímala nakrúcanie tohto filmu? Pre Koktejl.sk prehovorila aj na vážnu tému o drogách, stretla sa so závislosťou vo svojom okolí? Viac sa dozviete vo videu.

Za filmom FENTASY stojí talentovaná dvojica režisérov – Samuel Vičan a Anastasia Hoppanová. Ich debutová snímka, ktorá je inšpirovaná príbehom skutočného producenta drog, vznikla aj vďaka spolupráci s bývalým detektívom a spisovateľom Michalom Čiernym, ktorý sa premiéry tiež osobne zúčastnil. Horúcu filmovú novinku, o ktorej prvé ohlasy tvrdia, že vyvoláva nesmierne intenzívny zážitok a pochvaľujú si herecké výkony aj vynikajúce vizuálne i zvukové.