06. jún. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

Rozcítená Čírová zverejnila zábery z ultrazvuku: Keď pocítiš prvé kopnutie

placeholder
Mária Čírová je nielen speváčka, ale v prvom rade trojnásobná mamina.
Zdroj: Instagram/mariacirova

Nad Máriou Čírovou (34) fanúšikovia len žasnú.

Celebrity
06. jún. 2023 o 09:30
Rozcítená Čírová zverejnila zábery z ultrazvuku: Keď pocítiš prvé kopnutie

Nad Máriou Čírovou (34) fanúšikovia len žasnú.

Nielenže je skvelá speváčka a hudobníčka, ale popritom je aj mamina troch rozkošných detí - dcérky Zoe (11) a synov Huga (13) a Rubena (2,5). Pracovať na kariére a zároveň sa starať o rodinu nie je žiadna prechádzka ružovou záhradou. Mária však miluje hudbu a deti sú jej najväčším šťastím. Starší potomkovia dokonca idú v jej šľapajách a taktiež sa venujú spevu a hre na klavíri.

Mária svoj rodinný život ukazuje aj na sociálnych sieťach. Vďaka tomu majú fanúšikovia pocit, akoby ju poznali osobne a majú ju ešte radšej. Pred pár dňami ich prekvapila zábermi z ultrazvuku. Nešlo o oznámenie štvrtej radostnej správy manželov, ale o krásnu spomienku na tehotenstvo s jej jedinou dcérkou.

Zoe totiž oslávila 11. narodeniny. "Všetko najlepšie najúžasnejšiemu dievčatku pod slnkom! Ľúbime Ťa nekonečne!" zaželala jej najskôr milujúca mamina. Potom našla aj zábery, kedy bolo dievčatko ešte v brušku a napísala emotívne vyznanie. "Keď pocítiš prvé kopnutie a rozbúšenie srdiečka po prvý raz.. zrazu pochopíš, čo to znamená milovať niekoho viac ako svoj vlastný život," rozcítila sa Mária.

Prvé snímky sú ešte z októbra 2011. "Mala som 23 rokov a nekonečne som verila, že všetko zlé sa na dobré obráti. Presne ako v rozprávkach, ktoré mi čítali moji rodičia. S najväčšou vďačnosťou a pokorou v srdci ďakujem, že tú rozprávku môžem skutočne žiť! Že naše modlitby sa naozaj dokážu dostať presne k tým, ku ktorým sa v tej svojej hĺbke a čistote srdca prihovárame. Stojím vždy pri Tebe. Od našej prvej chvíle, s láskou, Tvoja maminka," odkázala svojmu dievčatku Mária.

Potratová tabletka

Narodeniu vytúženej dcérky však predchádzali náročné chvíle. S bolestivými spomienkami sa podelila ešte vlani. "Cesta k Tebe nebola jednoduchá Zoinka. Život odo mňa vyžadoval odvahu bojovníčky, silu draka a bránenie levice. Pred 10 rokmi mi v druhom mesiaci tehotenstva lekárka so smútkom v hlase oznámila, že sa na tento svet nedostaneš a pravdepodobne ma čaká spontánny potrat, ktorý ma môže kdekoľvek prekvapiť," prekvapila speváčka fanúšikov na Instagrame.

Šokujúce bolo aj pokračovanie príbehu. Slová lekárky by otriasli nejednou ženou. "Aby sme predišli akejkoľvek “hanbe” či nepríjemnosti na pódiu, v aute, v električke, na ulici.., dala mi do rúk lieky a povedala, že po užití by som sa mala vyčistiť do 3 dní," priznala Mária. Dodala, že doma pozerala na krabičku so slzami v očiach a nedokázala to spraviť.

"Cítila som obrovskú zodpovednosť za Teba už v brušku, hoci si bola tak malinká, že by som Ťa voľným okom nevidela, ale cítila som Ťa. Tvoju dušu, Tvoju energiu ktorá sa so mnou spájala a našepkávala mi, “nerob to..”," vyliala si srdce. Mária začala od momentu narodenia dcéry skutočne veriť na zázraky. "Si tu a do našej rodiny prišlo slnko. Si darom, si láskou, si krásnym anjelom," odkázala dcérke.