05. jún. 2023 o 11:00
mob, Koktejl

Simona Salátová: Svadba! Nespustíte z nej oči... pozrite, aká bola krásna

placeholder
Komička Simona Salátová.
Zdroj: Ivan Hrušovský

Užila si svadbu s partnerom a synom.

Domáce promi
05. jún. 2023 o 11:00
Simona Salátová: Svadba! Nespustíte z nej oči... pozrite, aká bola krásna

Užila si svadbu s partnerom a synom.

Komička Simona Salátová (28) sa teší veľkej popularite a preto sa nikto nediví tomu, že ľudia o ňu prejavujú veľký záujem. Okrem vtipov, ktoré od Simony bežne počúvajú, sú zvedaví aj na jej súkromie. Tentokrát sa s fanúšikmi podelila o pekný moment.

Na sociálnu sieť pridala fotografie seba, syna Damian aj partnera Teodora Firsta alias Joea Trendyho zo sobáša ich kamarátov, ktorý sa konal v piatok. „Dynamic trio na svadbe v Kubíne,“ napísala k záberom. Simone to na svadbe mimoriadne pristalo. Fotky nájdete v galérii pod článkom.

Kedy zazvonia svadobné zvony aj stand-up dvojici nevedno. Joe Trendy požiadal Salátovú o ruku minulý rok v júli na dovolenke v tureckom letovisku Side. Simonin synček z prvého manželstva zareagoval na veľkú novinu azda najoriginálnejšie.

„A za 5 minút, čo sme riešili, ako sa ľúbime, tento micicvor spadol do mora a vyváľal sa v piesku. Následne vykrikoval, že nechce bračeka. Asi si myslí, že deti vznikajú nastoknutím prsteňa,“ napísala so smiechom komička na sociálnu sieť.

Rozkošným chlapčekom lomcovali emócie a napokon tiež urobil veľké gesto, ktoré by dojalo snáď každú mamu. „Damko sa po pol hodine vrátil z herne s tým, že vylovil prsteň z automatu a tiež si ma vezme,“ uzavrela rozcítená Simona.