Zaujímavosti
photo Foto
video Video
19. aug. 2023 o 18:00
NK, Koktejl

Vicky zistila, že ju manžel podviedol len pár dní po svadbe: TAKTO sa mu pomstila!

placeholder
Žena po roku manželstva odhalila neveru.
Zdroj: tiktok.com/@vicvickyvic_

Namiesto medových týždňov zvolila niečo celkom iné.

Zaujímavosti
19. aug. 2023 o 18:00
Vicky zistila, že ju manžel podviedol len pár dní po svadbe: TAKTO sa mu pomstila!

Namiesto medových týždňov zvolila niečo celkom iné.

Žena, ktorú manžel podviedol v priebehu niekoľkých dní po svadbe prezradila, ako sa mu pomstila. Vicky zo Spojeného kráľovstva sa na TikToku podelila o to, ako veľmi jej zlomilo srdce, keď odhalila manželovu aféru.

Všetko zdieľala vo videu, na ktorom sa stretla so svojou sestrou namiesto toho, aby odletela na svadobnú cestu, informoval Daily Mail. V milom videu je vidieť, ako k nej na letisku bežia sestra so švagrom a potom ju pevne objímajú.

"Práve si zistila, že tvoj nový manžel mal aféru a v ten istý deň, kedy si mala letieť na medové týždne, si išla k sestre, aby si to predýchala," napísala Vicky. Úsmevné stretnutie sa čoskoro zmenilo na skupinové objatie a hladenie po chrbte, keď začali na povrch vyvierať emócie. Pod video Vicky napísala: 'Život má plán pre každého.'

S nemenovaným manželom sa vzali v roku 2022, no pár sa nevydal na medové týždne hneď po svadbe. Vicky odhalila neveru po roku. "Médiá nám dávajú pocit, že milostné príbehy by mali byť ako vo filmoch, a to jednoducho nie je pravda. Latka je nastavená príliš vysoko, a tak sa cítime zle, keď veci nedopadnú podľa plánu,“ ozrejmila Vicky.

Po zdieľaní svojho príbehu sa stretla s oporou a vlnou porozumenia. Mnohí ľudia na TikToku jej posielali slová povzbudenia. "To objatie ma vyliečilo aj cez obrazovku," napísal jeden z komentujúcich. "Stále nerozumiem, prečo si ľudia takto ubližujú. Je mi to veľmi ľúto," napísala ďalšia žena. "Je mi veľmi ľúto, že si si týmto musela prejsť. Tam vonku sú ešte aj dobrí muži, keď budeš pripravená," dodala tretia. "Nikdy nepodceňuj silu objatia! Dievča, zvládla si to a všetci ti fandíme," ozval sa štvrtý.