30. mar. 2024 o 04:30
Koktejl

Roman Pomajbo: Takto som si musel nájsť manželku! Neuveríte, ako sa dali dokopy...

Ako spoznal svoju ženu?

Celebrity
30. mar. 2024 o 04:30
Roman Pomajbo: Takto som si musel nájsť manželku! Neuveríte, ako sa dali dokopy...

Ako spoznal svoju ženu?

V relácii RTVS Hit roka moderátor Ján Žgravčák privítal v kreslách glosátorov Adelu Vinczeovú, Mateja SAJFA Cifru a Michala Kubovčíka. Zaspomínali si na roky 1983, 1964, 1989.

Hosťom Hitu roka bol charizmatický herec a komik Roman Pomajbo. Vyštudoval hudobno-dramatický odbor na Štátnom konzervatóriu v Brne a herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Po absolvovaní štúdia dostal angažmán v divadlách v Nitre a v Trnave. Hosťoval takmer na všetkých bratislavských divadelných scénách: SND, NS, Astorka, Korzo 90, Štúdio L+S, ale taktiež v pražských divadlách: Národní divadlo, Divadlo na Prádle, Divadle na Fidlovačke a divadlo Kalich.

Televíznym divákom sa dostal do povedomia vďaka humoristickej relácii S.O.S, CRN-CRN, Koleso šťastia a Niečo za niečo. A práve na obdobie veľkej slávy si zaspomína spolu s moderátorom Jánom Žgravčákom. Prizná sa, že aj jeho „to zvalcovalo“ a pri serióznom nadväzovaní potenciálneho vzťahu váhal, či je záujem o jeho osobu úprimný alebo cielený – uloviť si populárneho moderátora a herca. Preto urobil toto, aby si našiel lásku svojho života. Pozrite si ukážku a dozviete sa. Nenechajte si však ujsť reláciu Hit roka každý štvrtok večer o 20.30 h na Jednotke!