29. jún. 2023 o 20:00
NK, Koktejl

Sexi Maddison podstúpila extrémnu plastiku: Zídete očami dolu, strasie vás!

placeholder
Maddison sa presadila v priemysle pre dospelých.
Zdroj: instagram.com/maddisonfox__

Tvrdí, že ľudia na ňu pozerajú ako na mimozemšťana.

Zaujímavosti
29. jún. 2023 o 20:00
Sexi Maddison podstúpila extrémnu plastiku: Zídete očami dolu, strasie vás!

Tvrdí, že ľudia na ňu pozerajú ako na mimozemšťana.

Maddison Fox z anglického grófstva Surrey prišla o svoju prácu počas pandémie. Rozhodla sa teda vstúpiť do priemyslu pre dospelých a minúť tisíce na kozmetické operácie a skrášľovacie procedúry, napísal portál Daily Star. Na tri plastické operácie poprsia minula 34 736 eur.

Maddison musí teraz kvôli svojmu hyperženskému vzhľadu znášať pohoršené a "znechutené" pohľady. Napriek neželanej pozornosti však kráska zo Surrey miluje svoju bábikovskú estetiku a dokonca zvažuje brazílsky lifting zadku. 30-ročná žena sa pre denník Daily Star rozhovorila o tom, čo ju inšpirovalo k premene, aj o pozitívach a negatívach, ktoré z nej vyplývajú.

"Som často diskriminovaná za to, ako vyzerám. Pretože vyzerám inak, ľudia sa na mňa pozerajú, akoby som bola obskúrna bytosť, ktorá kráča po ulici ako mimozemšťan. Je to zvláštna skúsenosť, ale som dobrá v tom, že to dokážem ignorovať a naozaj ma nezaujíma, čo si ľudia myslia. Keby ma to zaujímalo, určite by som takto nevyzerala,“ povedala Maddison.

Maddison začala pracovať pred webkamerou počas pandémie po tom, ako prišla o prácu. Pre prirodzenú brunetku to bol odvážny krok - väčšinu mladosti strávila v toxickom vzťahu, ktorý jej zničil sebavedomie.

Opísala, že sa cítila "bezcenná" a nevedela, kým je po tom, ako sa po rozchode presťahovala naspäť k mame. Pohľad na fotografie z minulosti je pre ňu "bolestivý" a povedala, že vo svojom starom ja vidí "utrpenie a nepohodlie", hoci uznáva, že v tom čase bola stále krásna.

Teraz sa však po odvážnej zmene kariéry a tretej plastike pŕs v júni minulého roka cíti ako znovuzrodená. "Nazýva sa to bimbofikácia. Uvedomila som si, že sa mi ten vzhľad páči a chcela som byť viac plastická, a tak to pokračovalo ďalej. Začalo sa mi dariť v priemysle pre dospelých a to úplne zmenilo môj život k lepšiemu," povedala.

"Je to proces hľadania toho, čo vnímate ako dokonalosť. Znamená to niečo plastické, zmenené, hyperženské, krivky, veľké prsia, malý pás, vysoké podpätky, dlhé vlasy, očarujúce líčenie, nechty, riasy, výplne pier, botox, na čo si len spomeniete," menuje žena.

Napriek tomu, že je šťastnejšia, má to aj svoje následky. "Hoci je to neuveriteľne pozitívna vec, má to aj svoje negatíva, a to sú neustále pohľady, prevracanie očí, komentáre, smiech a jednoducho neuveriteľné množstvo ľudí, ktorí sa na vás pozerajú. Chce to veľa odvahy," dodala.