12. jún. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Halčáková po smrti exmanžela Heribana († 43) prehovorila: Bol to jeho čas... bolí to

placeholder
Herečka Slávke Halčáková s vtedajším partnerom Danielom Heribanom.
Zdroj: TASR - Mária Ďurčeková

Spomína na neho s láskou.

Celebrity
12. jún. 2023 o 13:00
Halčáková po smrti exmanžela Heribana († 43) prehovorila: Bol to jeho čas... bolí to

Spomína na neho s láskou.

Zosnulý herec Dano Heriban († 43) bol dva roky ženatý s herečkou Slávkou Halčákovou (48). Celé ich manželstvo bolo zahalené rúškom tajomstva, o svadbe v roku 2005 mesiac takmer nikto nevedel. Po dvoch rokoch nasledoval šok, keď sa zrazu a bez veľkých komentárov rozvádzali. Po hercovom náhlom úmrtí sa však na sociálnej sieti vyjadrila aj ona.

"Leť… Ďakujem ti, že sme kúsok cesty prešli spolu…aj vďaka tebe som tou Slávkou, ktorou som teraz…ešte nenachádzam slov….vyprevádzam ťa s láskou…leť," odkázala exmanželovi do neba Slávka Halčáková.

Éterická kráska napokon prehovorila o tragickej udalosti aj na kameru jojkárskeho Topstar. Slová sa jej hľadali len veľmi ťažko a v očiach mala po celý čas slzy. "Bol to jeho čas. Napriek všetkému proste cítim, že to bol jeho čas a.. nenachádzam na to slov. Som rada, že sme s Danim mali ten vzťah vyriešený, že sme si to vyčistili, že sme si jeden druhému želali... a že sme vlastne jeden druhého odovzdali tej svojej láske. Tak ako ja som našla svoju lásku, tak aj Dani našiel lásku, ale proste bolí to, prežili sme spolu päť a pol roka života," povedala zronená umelkyňa.

Dojemné vyznanie krátko pred smrťou

Dano našiel svoje rodinné šťastie po boku herečky Kamily Heribanovej (33). Vychovávali spolu synov Viktorka (6) a Martinka (4). Manželka aj s chlapcami boli pre herca a hudobníka to najväčšie šťastie v živote. Nečakane o neho však prišli. Za otcom smúti aj tretí chlapec, Heribanov syn Theo (13), ktorého mu porodila predošlá partnerka.

Po spoločnej dovolenke im nedávno napísal krásne vyznanie. "Milujem svoju rodinu, ďakujem za ňu Bohu. Život sa skladá z okamihov radosti a šťastia, ale aj strachu a bolesti. Z pracovných povinností, ale aj oddychu a osobnej či rodinnej zábavy. Nič prevratné neobjavujem, to je jasné. Nad tým všetkým by mala lietať láska, ako hlavná hybná sila života. Ďakujem osudu za to, že ju cítim, môžem odovzdávať a rovnako vďačne prijímať," zverejnil Heriban príspevok, z ktorého dnes naskakujú zimomriavky.