20. júl. 2022 o 17:00
vmr, Koktejl

Andrea Verešová perlila, podal si ju komik Fero Joke: Drsná paródia valcuje internet!

placeholder
Modelka Andrea Verešová.
Zdroj: instagram/andreaveresova

Poriadne jej naložil!

Celebrity
20. júl. 2022 o 17:00
Andrea Verešová perlila, podal si ju komik Fero Joke: Drsná paródia valcuje internet!

Poriadne jej naložil!

Obľúbený komik Fero Joke je známy najmä svojimi paródiami, ktoré pravidelne zverejňuje na sociálnych sieťach. Často si berie na mušku aj rôzne typické slovenské povolania, no azda najviac dáva zabrať práve celebritám. Najnovšie si posvietil na niekdajšiu Miss Slovensko a topmodelku Andreu Verešovú, ktorá roky žije a pracuje v susednom Česku a veru, neostala na nej nitka suchá.

Centrom komikovho záujmu sa stal rozhovor s Andreou Verešovou pre české médiá. Atraktívna Slovenka sa lámavou češtinou a podivným smiechom snažila odpovedať na redaktorom kladené otázky. Na otázku "Akým názvom filmu by si popísala svoj život?" odpovedala: "Mrazivá vášeň, hahahaha. Až tak mrazivá není. Nebo Smyslná orchidee? Vidíte? Znáte ten film? Ten je krásný," dodala so smiechom Andrea.

Na otázku, ktorého hrdinu by si vzala na opustený ostrov, ukázala prstom na samotného redaktora. "Jakýho hrdinu? Hele, klidne tebe, s tebou by byla zábava, sranda, že? By si mi zaspíval, by sme se pobavili, zatancovali," uviedla Verešová.

Najhorší fashion trend podľa Andrey bolo tenké obočie. "Jeden z trendů bylo to úplne vytrhané, skoro nulové obočí," vysvetlila krásna brunetka.

Ferovi Jokeovi nebolo treba veľa a okamžite zhotovil na tento rozhovor paródiu, ktorá valcuje sociálne siete. „Divoká jízdo, hahah, hahaha. Jak kdy, divoká už tak není, že jo, no to víš, jak se zadaří. Jakýho hrdinu? Hele, já bych se sebou zobřala taky mou kamarátku, která mi míchá kolagén. Hele, já sem po nim vypnutá nejenom v hlavě, taky na pleti, čo je hodně dobrý jako, viď? A hele, já jsem taky hrdinka. Já za to, že sem se naučila česky za dvacet let, co je hodně dobrý jako, viď?” povedal Fero prezlečený za Andreu.