25. dec. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Tajil Gott († 80) pred svetom syna? Hugo sa ukázal na verejnosti! FOTO Takto vyzerá teraz

placeholder
Koncert Karla Gotta v Košiciach v Steel Aréne 17. októbra 2012.
Zdroj: TASR

V mladíkovi vidia Gotta mnohí fanúšikovia maestra.

Zahraničné promi
25. dec. 2023 o 06:00
Tajil Gott († 80) pred svetom syna? Hugo sa ukázal na verejnosti! FOTO Takto vyzerá teraz

V mladíkovi vidia Gotta mnohí fanúšikovia maestra.

Dominika Gottová už dávnejšie šokovala verejnosť vyjadrením, že má mať utajovaného brata. Po smrti slávneho otca to odhalila vo svojej knihe. "Myslím si, že by verejnosť mala vedieť, že môj otec, Karel Gott, mal vytúženého syna. A to so ženou, ktorá bola jeho celoživotnou múzou a teraz sa rozhodla odísť so svojím synom žiť na Kanárske ostrovy, kde sú mimo dohľadu verejnosti,“ napísala v minulosti Dominika v liste, z ktorého citoval expres.cz.

Dôkazom má byť fotografia, ktorú priložila. Gott je na nej s malým chlapcom v rytierskej prilbe. Podľa zistení českého portálu vznikla snímka v 2013 v byte dlhoročnej Gottovej milenky a múzy Alice Kovácsovej (57). Dnes už manželka herca Ondreja Havelku sa k celej veci vyjadrila pre nemecký denník Bild.

"Poznám výroky z knihy a rešpektujem, čo je tam napísané. Inak to nebudem komentovať," povedala, čím nepoprela, že by s najslávnejším českým spevákom splodila dieťa. Na Huga sa preto v spoločnosti upriamujú všetky pohľady a ľudia v ňom hľadajú podobnosť s Karlom Gottom.

Mladík sa najnovšie ukázal na Českom slávikovi po boku svojej sestry Rozálie Havelkovej. Súrodenci zvolili poriadne extravagantné oblečenie a nebolo možné ich prehliadnuť. Fotky Huga z udeľovania hudobných cien si môžete prezrieť vo fotogalérii.