07. aug. 2022 o 16:00
žani, Koktejl

Ženy v posteli Gotta († 80): Odhalili pikantné detaily zo súkromia, ktorú mal za učiteľku sexu?

placeholder
Karel Gott počas koncertu v bratislavskej Sibamac aréne.
Zdroj: TASR

Na nezáujem žien sa Karel Gott († 80) naozaj sťažovať nemohol. Podmanil si tisícky sŕdc a mnohé dievčiny skončili aj v posteli legendárneho speváka.

Domáce promi
07. aug. 2022 o 16:00
Ženy v posteli Gotta († 80): Odhalili pikantné detaily zo súkromia, ktorú mal za učiteľku sexu?

Na nezáujem žien sa Karel Gott († 80) naozaj sťažovať nemohol. Podmanil si tisícky sŕdc a mnohé dievčiny skončili aj v posteli legendárneho speváka.

Márne sa však pokúšali, aby maestro vliezol do chomúta. Podarilo sa to až Ivane Macháčkovej, ktorá sa ako jediná mohla hrdiť titulom manželka Karla Gotta. Život speváka počas rokov ovplyvnilo viacero lások, mileniek a priateliek.

Muža z neho v 19-tich spravila o deväť rokov staršia speváčka z kaviarne Alfa, Olga Svobodová. Kamarátovi a skladateľovi Eduardovi Parmovi (69) sa v minulosti zveril, že presne takú ženu chce, aby ho mohla viesť. Vzbĺkla v ňom láska a hudobníčku si dokonca chcel vziať. "Bol som naivný, tak to ale v tom čase chodilo, každý si myslel, že si vezmem tú prvú. Až neskôr som zistil, že je viac žien a každá je iná. Prišla tretia, štvrtá, ďalšia a ďalšia, pochopil som, aké krásne a vzrušujúce je ochutnávať,“ citoval vyhlásenie speváka Blesk.cz.

K prvým a súčasne najväčším láskam spevákovho života patrila aj krásna Kateřina. Ich príbeh začal ako z romantického filmu, skončil však smutne. Prečítať si ho môžete v samostatnom článku.

Sexbomba Evelyna Steimarová si získala srdce speváka, keď mal 23 rokov. A nebol jediný, neskôr sa stala manželkou herca Ladislava Freja, textára Zdeňka Rytíře a partnerkou Bolka Bolívku. Gott ju oslovil v električke. "Bol jej skôr ľahostajný, pritom kvôli nej stratil hlavu. Ona ale robila fóry. A keď ho potom chcela, robil zase drahoty on. A tak sa na to vykašľala,“ povedal o vzťahu Milan Drobný (74).

Evelyna sa zverila, že v jej živote boli vždy muži, ktorí rýchlo stúpali vo svojej kariére a rovnako rýchlo mizli z jej života. Kameňom úrazu vo vzťahu s maestrom sa stali rozdielne názory. Ona chcela veľa detí a spevák zasa fanúšičiek.

Len 18-ročná Alice Kovácsová poplietla Gottovi hlavu natoľko, že po jednom telefonáte sadol do auta a prišiel za ňou. Podľa Blesku sa chovala ako skúsená milenka, ktorá vie, čo platí na chlapov. Legendy sa nikdy nepýtala, kde a s kým bol. Možno aj vďaka tomu im takýto vzťah vydržal 10 rokov.

Gott medzitým randil s Jitkou Svobodovou a Martinou Zbořilovou. Druhá menovaná si ho "privlastnila" na sedem rokov. Vzťah sa im mal rozpadnúť kvôli tomu, že Martina ho chcela posunúť ďalej. S Gottom sa rozišli za pikantných okolností. Spevák poskytol v Nemecku rozhovor, v ktorom odhalil sex s dvoma ženami. V titulku však svietilo, že Gott holduje "gruppensexu". Martina kvôli tomu urobila scénu a nevpustila ho do bytu, ktorý jej kúpil. Spevákovi došla trpezlivosť a bol koniec.

Necelý rok v 1996 bol s Ilonou Hermanovou, ktorá mala v tom čase cez štyridsať rokov. Po rozchode prezradila šteklivé detaily. Vyhlásila, že ako kulisu pri posteľných radovánkach občas púšťal porno. Nepotrpel si na bozkávanie ani maznanie. Sex pre neho vraj nebol na prvom mieste. „Keď som však pri prvých dvoch schôdzkach odolala, bol netrpezlivý, nevrlý. Vieš, čo by za to iná dala, hovoril mi. Robí mu dobre, keď je dobývaný on,“ porozprávala.

O pikantnostiach otvorene prehovorila aj Marika Sörösová. Boli spolu skoro tri roky. „Milovali sme sa všade. Najradšej v obývačke jeho domu. Z perzského koberca som mala pekne odreté kolená,“ prezradila s chichotom Marika. „Karla som zvádzala. Keď napríklad telefonoval, robila som mu striptíz, že musel hovor ukončiť, ako bol vzrušený. Potom ma naháňal po dome.“ Raz si to vraj rozdali v aute na zadných sedačkách, pritom vpredu pochopiteľne sedel vodič.

Do zoznamu dôležitých žien sa nezmazateľne zapísala aj tanečnica a sólistka z operetného divadla Antonie Zacpalová. Rok po ich romániku sa narodila Dominika (43). Gott zistil, že má dcéru až o šesť mesiacov neskôr. Na verejnosť sa správa dostala, až keď malo dievčatko deväť rokov. Napriek tomu, že mali spolu dieťa o svadbe sa ani nerozprávalo.

Za tú pravú, pri ktorej zvažoval aj sobáš, považoval Gott Jitku Svobodovú. Zoznámili sa v júni 1984. Ona mala v tom čase 19 rokov, no svojimi dlhými nohami, uhrančivým pohľadom a gaštanovou hrivou speváka ohúrila na prvý pohľad. "Vpadol za mnou na toaletu, taká drzosť, vsunul mi do ruky lístoček s telefónnym číslom a požiadal, nech mu zavolám,“ popísala svojrázny krok speváka. Vyplatilo sa a pár tvorili päť rokov.

Ženy Jitke závideli a niekoľkokrát si našla prepichnuté kolesá na aute. „Bol dokonalý, nemal problém pomilovať sa aj niekoľkokrát za noc. Bol galantný, pozorný a štedrý. Aj keď som si slušne zarábala ako recepčná v hoteli, letenky po svete vždy platil on,“ ospevovala Gotta. Svadobné zvony im napokon nezazvonili. Jitka sa v roku 1989 dozvedela o spevákovej druhej dcére, ktorú mal s Ivetou Kolářovou. Lucia mala v tom čase dva roky.

Okolo Karla Gotta sa vždy točilo mnoho žien. "Nie som žiadny svätec," uznával. K tomu, že mal občas aj viac partneriek naraz sa otvorene priznával, no žiadnu z nich si nenárokoval a podľa vlastných slov im ani nič nesľuboval. V 2008 však sľúbil svoju vernosť Ivane, ktorá mu porodila dve dcérky, Charlotte Ellu a Nelly Sofie.