10. apr. 2024 o 11:12
vmr, Koktejl

Attila Végh prišiel o spoluprácu pre názor na prezidenta? Šokovaný športovec hovorí o návrate komunizmu!

placeholder
Slovenský MMA zápasník Attila Végh.
Zdroj: instagram/veghattila

So známym športovcom ukončili spoluprácu.

Celebrity
10. apr. 2024 o 11:12
Attila Végh prišiel o spoluprácu pre názor na prezidenta? Šokovaný športovec hovorí o návrate komunizmu!

So známym športovcom ukončili spoluprácu.

Známy slovenský bojovník MMA bojovník Attila Végh sa v utorok dozvedel nečakanú správu. Známa firma sa s ním krátko po voľbách rozhodla ukončiť spoluprácu. Urobili tak dva mesiace pred Véghovým odvetným zápasom s Karlosom Vémolom.

Dôvodom má byť Véghove vyjadrenie na tému prezidentských volieb. Športovec pred druhým kolom prezidentských volieb verejne na sociálnej sieti vyjadril podporu Petrovi Pellegrinimu, ktorý napokon voľby vyhral. Renault Slovensko prerušenie spolupráce zdôvodnila tým, že chcú, aby ich ambasádori ostali politicky neaktívni.

"Ahojte priatelia, fanúšikovia aj tí, čo ma nemajú až tak radi. Vo svetle aktuálnych udalostí sa s Vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil. Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka “trestá” za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine, kde sa to slobodne prejaviť môže," začal svoj status Végh na svojom instagramovom profile.

"Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte a nedajbože prejavíte svoj názor verejne, môže sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno nás neskôr budú za názor aj zatvárať," vyjadril sa Attila Végh a zverejnil komunikáciu jeho manažéra so spoločnosťou. Komunikáciu nájdete vo fotogalérii.

O oficiálne vyjadrenie sme požiadali spoločnosť Renault Slovensko. Správu budeme aktualizovať o ich stanovisko.