18. apr. 2024 o 15:21
Famous.cz, Koktejl

Posh Spice oslávila 50-tku: Vyznanie legendárnemu futbalistovi!

placeholder
Victoria a David Beckhamovci.
Zdroj: instagram/davidbeckham

Hviezda neopomenula svoju rodinu.

Zahraničné promi
18. apr. 2024 o 15:21
Posh Spice oslávila 50-tku: Vyznanie legendárnemu futbalistovi!

Hviezda neopomenula svoju rodinu.

Speváčka Victoria Beckham sa na sociálnych sieťach zamyslela nad svojimi 50. narodeninami, ktoré oslávila v stredu 17. apríla. Britská hviezda a manželka bývalého futbalistu Davida Beckhama si myslí, že je v živote ešte len na začiatku. Aj keď už podľa svojich slov dosiahla úspechy so svojou módnou značkou, chce ju budovať ďalej.

„Pripravujem sa na päťdesiatku (samozrejme na podpätkoch!) a cítim sa neuveriteľne požehnaná, že som dosiahla tento míľnik. Požehnaná, ale aj úspešná a spokojná. Nielen z toho, kde som ako žena, ale aj z toho, ako ďaleko sa moje módne a kozmetické značky dostali. Vždy som si priala, aby sa ženy cítili čo najlepšie. Pre mňa to znamenalo dôverovať svojmu inštinktu a nikdy nerobiť kompromisy vo svojej tvorivej vízii,“ napísala Victoria na Instagrame v predvečer svojich 50. narodenín.

Matka štyroch detí, ktorá v 90. rokoch prerazila v šoubiznise ako členka skupiny Spice Girls, poďakovala aj svojej rodine.

„Verím, že človek môže byť mnohými vecami. Popovou hviezdou, matkou, manželkou, návrhárkou... Mojou vášňou vždy bolo snívať veľké sny a potom snívať ešte väčšie! Verte najprv sami sebe – všetci ostatní budú nasledovať. A keď budete mať naozaj šťastie, nájdete niekoho, kto vo vás verí ešte viac ako vy. David Beckham, som ti navždy vďačná za tvoju bezpodmienečnú lásku a podporu a za naše krásne deti: Brooklyna, Romea, Cruza a Harper, dopĺňate ma. Som taká vďačná za svoju rodinu, priateľov a svoj neuveriteľný tím! Toto je začiatok vzrušujúcej kapitoly a ja som ešte len na začiatku. Mami a oci, mám vás rada,“ dodala Beckhamová.