10. jún. 2023 o 13:00
krsk, Koktejl

Nočný horor pre Sisu Lelkes Sklovskú: Zdrapil ma za vlasy a strhol všetko oblečenie!

placeholder
Speváčka Sisa Lelkes Sklovská.
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Slovenská spevácka diva nemala v živote na ružiach ustlané.

Celebrity
10. jún. 2023 o 13:00
Nočný horor pre Sisu Lelkes Sklovskú: Zdrapil ma za vlasy a strhol všetko oblečenie!

Slovenská spevácka diva nemala v živote na ružiach ustlané.

Šteklivá rádiová šou K-FUN s Máriom Gottim a Alexandrom Štrbom je po desiatich rokoch späť. Už teraz má na konte množstvo známych mien, ktoré v rádiu VIVA prezradili pikantné detaily zo svojho súkromia. Dvojica najnovšie privítala speváčku Sisu Lelkes Sklovskú (57) a víťazku šou Ruža pre nevestu Petranu Galateu Oráčovú (21).

Keď do šou zavítala spevácka diva, okamžite prebrali jej milostné zážitky. Potom sa Sisy spýtali, či sa jej stalo, že by ju niekto fanaticky prenasledoval. Najskôr spomenula dotieravého fanúšika, ktorý stále chodil na jej predstavenia a čakal ju pri divadle. Z príhody ktorá nasledovala neskôr, naskakujú zimomriavky. "Musím vám povedať, že ako dievča, mladá žena, som v živote zažila hrozné scény ako z hororu. Mňa veľmi veľa mužov v živote prepadlo," uviedla na začiatok Sisa.

"Bolo to strašné, lebo som mala trinásť rokov, pamätám si, že v Žiline som išla domov, kilometre bolo treba ísť peši, keď som zmeškala autobus. A ja som chodila na nemčinu, na balet, na voleybal, na výtvarnú, no a raz sa mama proste zadívala na televíziu a neprišla po mňa, bola tma, bola zima a sneh. A ja som sa teda vybrala sama," začala rozprávanie o strašnom zážitku speváčka.

Podľa Sklovskej nie je nič horšie ako to, že idete sami a na ulici je tma ako v rohu. "My sme tam boli jediný dom, tam boli iba továrne a náš dom. Išla som v tom snehu a zrazu počujem kroky za sebou. Tak som zastavila, kroky zastali tiež. Čistý horor. Potom som chytila paniku, som sa rozbehla a ten človek ma dobehol. Zdrapil ma za vlasy a neviem kam, a diera v plote, strhol mi všetko oblečenie," pokračovala Sisa, z ktorej príbehu ostali zhrození aj moderátori. Ako sa nakoniec dostala z rúk neznámeho muža?

"Ja som bola v takom šoku, že som nevedela kričať. Potom, ja neviem, nejak sa to uvoľnilo a strašne som spustila krik a mama sa vtedy spamätala, už bola na ceste ku mne a počula ma strašne kričať. On sa zľakol a ušiel," uzavrela Sklovská s tým, že stretov s úchylákmi zažila za svoj život hneď niekoľko.