20. apr. 2024 o 18:00
mob, Koktejl

Ján Koleník to povedal na plné ústa: Prečo komentujem politiku! Silné slová o prezidentke Čaputovej

placeholder
Slovenský herec Ján Koleník.
Zdroj: Profimedia

Musel s tým vyjsť von.

Domáce promi
20. apr. 2024 o 18:00
Ján Koleník to povedal na plné ústa: Prečo komentujem politiku! Silné slová o prezidentke Čaputovej

Musel s tým vyjsť von.

Slovenský sexsymbol a herec Ján Koleník (44) je jedným z našich najvyťaženejších hercov. Hoci mu práca zaberie veľa času, stíha sledovať aj spoločenské dianie v krajine a neraz sa vyjadruje aj k politike. Otvorene hovorí, že je zhrozený kurzom, ktorý nabralo Slovensko najmä po parlamentných voľbách.

„Začal som vnímať, ako veľmi sociálne siete ovplyvňujú rozmýšľanie ľudí a skresľujú realitu. Keďže mám tú možnosť, chcem robiť protiváhu všetkým dezinformačným kanálom. Ľuďom s podobnými názormi dať najavo, že v tom nie sú sami. Cítim zodpovednosť,“ priznal v odpovedi na otázku fanúšikov, prečo sa vyjadruje k politike.

Situácia sa na Slovensku neupokojila ani po prezidentských voľbách. Napätie v spoločnosti ešte viac vygradovalo, čo netešilo dosluhujúcu hlavu štátu, ktorá vyzvala občanov na pokoj a rešpekt. Päťročné obdobie Zuzany Čaputovej v úrade ocenil práve Koleník, ktorý tvrdí, že je na ňu hrdý.

„Na nikoho nie som viac hrdý ako na Zuzanu Čaputovú. Svetovo uznávaná hlava štátu - ako komunikuje, aké hodnoty vyznáva, a z ktorej si domáci politici urobili terč,“ zakončil rodák z Banskej Bystrice.