18. apr. 2024 o 20:00
emd, Koktejl

Pri umývaní zubov v hoteli si všimol niečo podozrivé: TOTO robili s jeho zubnou kefkou?!

Zdesený hotelový hosť vo videu porozprával o svojom strašnom zážitku.

Zaujímavosti
18. apr. 2024 o 20:00
Pri umývaní zubov v hoteli si všimol niečo podozrivé: TOTO robili s jeho zubnou kefkou?!

Zdesený hotelový hosť vo videu porozprával o svojom strašnom zážitku.

Realitný agent Lavell Jackson bol koncom marca v Las Vegas na výročnom kongrese a ubytoval sa v známom hoteli. Keď si však v jedno ráno išiel umyť zuby, ostal v šoku. Muž podozrieva personál luxusného štvorhviezdičkového ubytovacieho zariadenia z toho, že pri upratovaní jeho izby použili jeho zubnú kefku. Daily Mail priniesol podrobnosti.

"Už si nebudem nechávať svoju zubnú kefku vonku. Nemyslel som si, že je to skutočné, ale zjavne je. Pri upratovaní izby použili moju zubnú kefku! A sú na mňa kvôli tomu hnusní! Chcú mi ponúknuť kredit 50 dolárov a novú zubnú kefku," uviedol zhrozený muž vo videu na TikToku.

Konferencia sa konala začiatkom posledného marcového týždňa tohto roka. Ceny za jednu noc sa pohybujú od necelých 400 dolárov po takmer 550 dolárov. "To nevymyslíte. Nemám slov. Myslím, že niektoré spoločnosti sa jednoducho musia viac snažiť," dodal. V komentároch zvedavým divákom objasnil, ako prišiel na to, že sa s jeho zubnou kefkou niečo dialo. "Nebolo to pre mňa ťažké, navyše som ju použil deň predtým... hneď ako sa dotkla zubov, vedel som, že je niečo zle," povedal.

"Všetci vieme, čo sa stane, keď niečo čistíte zubnou kefkou," poukázal na to, ako sa štetiny zvyknú ohnúť a poškodiť. V ďalších komentároch napísal, že vedúca upratovacej služby to mohla vidieť, keď sa na kefku pozrela. "Vôbec nevyzerala prekvapene," dodal rozčarovane.

V reakcii na obvinenia, že sa len snažil získať izbu zadarmo, trval na svojom. "Skúšať to, aby som získal kompenzáciu, je jednoducho hlúpe... nie som taký chudobný alebo takýto typ človeka, ale som si istý, že niektorí to robia," povedal. Ďalšie stovky ľudí sa zapojili do komentárov, aby Lavellovi vyjadrili podporu a ponúkli rady, ako sa vyhnúť podobným scenárom pri budúcich pobytoch v hoteloch.

"Od registrácie až po odhlásenie treba použiť nápis nerušiť... Podľa potreby si len pýtajte čisté uteráky...," odporučil niekto. "Šikovné," odpovedal Lavell. "Tašku s hygienickými potrebami si balím vždy, keď opúšťam izbu," uviedol niekto iný. "Teraz už musím aj ja," súhlasil s ním Lavell. "Mali by ti poskytnúť izbu zadarmo a tú osobu by mali prepustiť," podporil ho ďalší. "Pravda," odpovedal Lavell.