13. júl. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Zasiahnuť museli lekári! Prvé slová Kollárovej mamičky o pôrode syna Abnera: Žiaľ, moje telo to nedalo

placeholder
Laura priviedla Kollárovi na svet syna.
Zdroj: Instagram/_leyla_lv_,TASR/Jaroslav Novák

Dočkali sa ho.

Domáce promi
13. júl. 2023 o 07:30
Zasiahnuť museli lekári! Prvé slová Kollárovej mamičky o pôrode syna Abnera: Žiaľ, moje telo to nedalo

Dočkali sa ho.

Mladá blondínka Laura (28) sa zahľadela do predsedu parlamentu Borisa Kollára (57). Titul najznámejší multiotecko si nevyslúžil náhodou, minulý týždeň sa mu totiž narodil 13. potomok. Nie je žiadnym tajomstvom, že ratolesti mu priviedlo na svet dokopy jedenásť žien. Laura pribudla do zoznamu ako posledná a o novorodeniatku prehovorila pre Nový Čas.

Svoje tehotenstvo najskôr tajila, no neskôr sa rastúcim bruškom pravidelne chválila na Instagrame. Pod srdcom nosila malého princa, ktorý si dával s príchodom na svet poriadne na čas. "Vyzerá to tak, že sa mu nejak nechce von. Nejaký tip na krásne meno pre chlapca? Ten náš mal mať už 3 mená a nakoniec sa to vždy zmenilo. Myslím, že je na čase vybrať to správne," prosila o radu pred pár týždňami.

Ako prezradila čerstvá dvojnásobná mamina, chlapček sa napokon narodil 6. júla, i keď termín mala už skôr. "Syn mal 53 cm a takmer 4 kilogramy. Narodil sa s úsmevom. Je veľmi krásny a dobrý. Doslova nám rozsvietil život, čo má aj vo význame mena - otec svetla," prezradila šťastná Laura. "Volá sa Abner, nezvyčajné meno, ale veľmi sa mu hodí," zhodnotila.

Laura má z predchádzajúceho vzťahu 7-ročného syna Peťka, ktorého porodila cisárskym rezom, rovnako ako Abnera. Dúfala však v iný priebeh. "Veľmi som si želala rodiť prirodzene a zažiť ten pocit, no, žiaľ, moje telo to nedalo ani na druhý pokus. Najdôležitejšie je to, že sme obaja zdraví. Stále som sa za to modlila," vyznala sa šťastná kráska, ktorá sa medzičasom pochválila prvou fotkou bábätka. Nájdete ju v galérii.