29. jún. 2023 o 05:30
Miroslav Novysedlák, Koktejl

Exfarmárka Kállayová zbalila poslanca zo Sme rodina: Máme voľný vzťah!

placeholder
Exfarmárka Janka zbalila poslanca.
Zdroj: Facebook/Janka Zeman Kallay

Markizácka hviezda prezradila pikantné tajomstvá.

Domáce promi
29. jún. 2023 o 05:30
Exfarmárka Kállayová zbalila poslanca zo Sme rodina: Máme voľný vzťah!

Markizácka hviezda prezradila pikantné tajomstvá.

Jana Zeman Kallay, ktorá je známa z tretej série farmárskej reality šou, sa objavila v šteklivej relácii K-Fun na rádiu Viva. V tejto šou sa rozoberajú tie najpikantnejšie témy, na ktoré Jana bez problémov odpovedala.

Jana sa do povedomia ľudí dostala najmä vďaka svojmu temperamentu a otvorenosti. Kvôli svojmu podrezanému jazyku sa neraz dostala aj do potýčky s ostatnými súťažiacimi Farmy. Bývalá televízna hviezda a striptérka vlastní striptízovú agentúru. Medzitým sa stihla vydať aj rozviesť a je matkou jedného syna.

Po tom, ako prijala pozvanie do relácie K-fun, nezostala svojej povesti nič dlžná. Temperamentná exfarmárka odhalila, že má fanúšikov aj z politických kruhov. Keď sa jej jeden z moderátorov spýtal, či služby striptérok využívajú aj vysokopostavení ľudia, blondínka odpovedala nasledovne: "A jak vieš? Na čo narážaš?". Vo chvíli, ako sa jej priamo spýtal, či mala niečo s poslancom, nezatĺkala a vyšla s pravdou von.

"Je zo Sme rodina. Ale nie je to Boris Kollár," odpovedala so smiechom po krátkom prehováraní. Keď moderátori zisťovali, či ide o jej priateľa, Jana povedala, že ho vníma ako akýsi únikový východ.

"Pretrpela som s ním veľmi veľa, je to už 9 mesiacov. Nič mi nezakazuje, máme taký voľný vzťah. Ja mu tiež nič nezakazujem. Rešpektujem ho a nechávam mu priestor," odhalila. Ako dodatočne zistil portál Pluska, ide o Petra Eőzseho, ktorý kandiduje za primátora Komárna.