Domáce promi
photo Foto
video Video
21. jún. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Dovolenkový horor Bejby z Ruže pre nevestu: Markizáčka v ohrození života!

placeholder
Priscilla a Bejba vedeli Tomáša z Ruže pre nevestu vždy rozosmiať.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Mladá Slovenka prežila na dovolenke chvíle hrôzy.

Domáce promi
21. jún. 2023 o 07:30
Dovolenkový horor Bejby z Ruže pre nevestu: Markizáčka v ohrození života!

Mladá Slovenka prežila na dovolenke chvíle hrôzy.

Influencerka a podnikateľka Beáta Rusnáková (23) alias Bejba nie je pre markizáckych divákov žiadnou neznámou. Po tom, čo súťažila vo Farme 12, spolu so 17 dievčatami zabojovala v Ruži pre nevestu o srdce slobodného podnikateľa Tomáša Tarra (30) v exotickom Turecku.

Bea miluje šoubiznis a vďaka markizáckym programom sa zviditeľnila natoľko, aby si získala verných fanúšikov. Študentka antropológie žije v Bratislave a začala podnikať s vlastnou značkou oblečenia. Bejbu sledujú fanúšikovia aj vďaka jej neustále dobrej nálade a humoru. Keď im pred pár dňami spomenula, že jej na dovolenke v Jordánsku išlo o život, okamžite chceli vedieť detaily. Do tejto krajiny sa vybrala odpočinúť si po finále Ruže pre nevestu.

S kamarátkou sa počas jedného horúceho večera chceli ísť okúpať do mora, vybrali sa cez mólo, kde stretli ešte dvoch Slovákov. "Tak sme išli do vody. A v tom za nami bežia plavčíci: no, no no, nechoďte do vody. A my sa na nich pozeráme, že bože, na chvíľku nás pustite, chceme si ísť zaplávať. Oni: no, no, no, no, niečo, že 5 minút. A my: ďakujeme, na 5 minút tam môžeme ísť. Super, že ďakujeme," začína rozprávanie Bejba.

Nechápali, čo znamená na 5 minút, čo iné chcú od nej a kamarátky. Nakoniec zistili, že vždy, keď zapadne slnko, prídu tam priplávať nebezpečné ryby. "Nie sú to len také obyčajné rybičky, sú to strašne jedovaté ryby. Vlastne nám povedali, že ak teraz pôjdeme do tej vody, keď už zapadlo to slnko, ak nás tá ryba poštípe, do 5 minút sme paralyzované a môžeme zomrieť. Nestihne prísť ani lekár, ani nič," vysvetľuje markizáčka.

Lenže s kamarátkou pochopili, že môžu ísť na 5 minút, takže už v tom mori boli! "Bolo to fakt celé, že mi zastalo srdce, som v mori s rybou, ktorá keď ma uštipne, tak môžem hneď zomrieť. Stalo sa to tu už jednej babe a bola týždeň paralyzovaná, nevedela rozprávať, nevedela stáť na nohách, nakoniec utrpela tak ťažké poranenie mozgu, že už sa z toho nedostala," pokračuje s tým, že nemohli ani vyjsť z vody, lebo ryba bola pod mólom, ktorým prišli. Báli sa, že keď ich uvidí, zaútočí.

"Bolo to dosť vážne na to, že samí tí Jordánci sa báli toho, že ak by nás chytila, nestihne prísť ani doktor, aby nám pomohol. Preto je tu v Jordánsku úplne zákaz kúpania sa po západe slnka. Nakoniec sme vyšli cez také kamenie a vtedy som si uvedomila, že nemôže vás v mori napadnúť len žralok, ale aj takéto rybky. Nespoliehajte sa na to, že keď vám niekto povie 5 minút, že môžete ísť do mora, ale môže to znamenať aj to, že o 5 minút môžete zomrieť," uzavrela rozprávanie Bejba.