19. jún. 2023 o 07:30
mob, Koktejl

Martina Zábranská odhalila, čo nik netušil: Chodila som po psychológoch!

placeholder
Herečka Martina Zábranská.
Zdroj: TV Markíza

Prešla si dlhú cestu.

Celebrity
19. jún. 2023 o 07:30
Martina Zábranská odhalila, čo nik netušil: Chodila som po psychológoch!

Prešla si dlhú cestu.

Herečka a moderátorka Martina Zábranská (28) v podcaste Marakua odhalila svoje súkromie a prehovorila o duševnom zdraví. Kým si „upratala v hlave“, musela si prejsť dlhou cestou, no zároveň dodáva, že vždy sa problémom postavila čelom a chcela ich riešiť.

„Veľakrát majú ľudia tendenciu si klamať a nepripúšťajú si veci, či nepátrajú po chybách. Ja som bola vždy ten človek, čo potreboval všetky vyriešiť a analyzovať. Chodila som po psychológoch, nerozumela som sama sebe a trvalo mi dlho, kým som si našla psychológa, ktorý mi sadol, mal zmysel a pomohol mi. To bolo asi rok dozadu, keď som si najmä vďaka nemu upratala hlavu,“ hovorí hviezda seriálu Mama na prenájom.

„Vždy som chcela si riešiť tie veci a prísť na to. Neukazovala som prstom okolo seba, že všetci môžu za to, že mne sa nedarí. Mala som sebareflexiou, že je niekde chyba a treba prísť na to prečo. To mi pomohlo nájsť aj lásku k sebe,“ pokračovala.

Sympatická herečka tiež priznala, že v minulosti mala problémy so svojím telom a snažila sa ho zakrývať. „Neznášala som svoju postavu a hlavne stehná. Nosila som šaty, dlhé tričká, len aby som to zakryla. Potom som si povedala, že krása je vlastne sebavedomie. Si tak krásny, ako sebavedomý si...a láskyplný. Teraz moje stehná ukazujem do éteru a komu sa nepáči, tak jeho problém,“ zakončila Zábranská.