Zaujímavosti
photo Foto
video Video
26. jún. 2023 o 20:00
emd, Koktejl

Žena otehotnela s mužom, ktorý je v base: Šokujúci spôsob, ako sa oplodnila sama!

placeholder
Mladá Nesha svojím rozhodnutím zaujala celý internet.
Zdroj: TikTok/@freetwinnoo

Američanka ohromila internet po tom, čo prezradila, ako sa jej podarilo otehotnieť.

Zaujímavosti
26. jún. 2023 o 20:00
Žena otehotnela s mužom, ktorý je v base: Šokujúci spôsob, ako sa oplodnila sama!

Američanka ohromila internet po tom, čo prezradila, ako sa jej podarilo otehotnieť.

Nesha sa zasnúbila so svojím priateľom Twinnom a teraz s nadšením očakávajú príchod ich prvého spoločného dieťaťa. Je tu však veľký zvrat, on je totiž vo väzení. Na rozdiel od väčšiny párov, ktoré majú pohlavný styk, aby si urobili dieťa, Nesha a Twinno museli byť kreatívni, aby dosiahli rodinu svojich snov, píše The Sun.

Budúca mamička všetko prezradila v krátkom videu. Nesha urobila do kamery znak mieru, k tomu pridala text: "Ja a môj uväznený snúbenec sa snažíme o dieťa prostredníctvom pošty." Zverejnila fotografiu svojho snúbenca a otca jej budúceho dieťaťa, ktorý sa usmieva do kamery, pričom má na sebe bordovú väzenskú uniformu.

Nesha si najprv urobila ovulačný test, aby zistila, či je jej telo v správnej fáze menštruačného cyklu. Na tenkom prúžku sa objavili dve červené čiarky, ktoré dali vzrušenej žene zelenú. Nesha sa ďalej podelila o fotografiu zvláštneho prístroja, ktorý použila na oplodnenie bez prítomnosti svojho snúbenca.

"Tu je to, čo som použila - nemohla som vám ukázať skutočnú vec," píše sa v texte. Na obrázku je znázornená schéma ženského reprodukčného systému s kužeľovitým lekárskym zariadením vo vnútri, ktoré smeruje nahor ku krčku maternice. Na vonkajšej strane je niečo, čo vyzerá ako injekčná striekačka a hadička, pravdepodobne na prenos Twinnovych spermií do tela Neshy.

Potom nasleduje obrázok listu, pravdepodobne slúžil na odoslanie spermií. Nakoniec krátky klip ukazuje, že je tehotenský test Neshy pozitívny. "To je také zaujímavé," komentoval to jeden z ohromených používateľov TikToku. "Prosím, povedzte mi, ako? Môj muž je vo väzení, ostávajú mu ešte dva roky," uviedla v komentári jedna žena. "Čoskoro zverejním podrobný postup krok za krokom," odpovedala Nesha.