24. jún. 2023 o 19:00
lt, Koktejl

Študentka sa vybrala na dovolenku sama, vrátila sa s modrinami: Znásilnená v hoteli!

placeholder
Žena zažila horor na dovolenke
Zdroj: Twitter/XuYitong

Dovolenka mladej študentky skončila chvíľami hrôzy.

Zaujímavosti
24. jún. 2023 o 19:00
Študentka sa vybrala na dovolenku sama, vrátila sa s modrinami: Znásilnená v hoteli!

Dovolenka mladej študentky skončila chvíľami hrôzy.

Študentka zo Sydney pricestovala na Maldivy 6. júna na krátku dovolenku. Trávila ju úplne sama. Dvadsaťšesťročná Xu Yitong sa ubytovala v hoteli Ritz-Carlton Maldives na ostrove Fari. Netrvalo dlho a mladú krásku mal sexuálne napadnúť pracovník hotela. Zákazníci tohto obľúbeného hotela platia za noc v luxusnom ubytovacom zariadení takmer 1 600 libier (približne 1861,45 eura), informuje The Sun.

Nočná mora nastala, keď žene pridelili komorníka po tom, ako si omylom poškodila telefón a nemohla sa spojiť s rodinou. Web uvádza, že keď komorníka poslali do izby Xu, požičal jej svoj telefón, ale potom ju mal začať sexuálne obťažovať.

Žena podľa portálu News.au súhlasila, že sa vzdá svojej anonymity, aby sa mohla podeliť o svoj príbeh. Hneď 11. júna podala trestné oznámenie za sexuálne obťažovanie. Následne na Twitteri opísala svoj šokujúci príbeh a tvrdila, že policajti jej po hororovom zážitku nepomohli.

"Vzal si kúsok žuvačky, začal ju žuť a spýtal sa ma, či chcem bozk," uviedla. Spomenula si, že po tom, ako jej robil návrhy, onemela a on sa na ňu naďalej tlačil. Komorník sa jej mal pýtať, či je lesbička, a povedal jej, aby sa nehanbila, keď odmietla jeho návrhy. "Bola som v pyžame. Začal mi vtláčať jazyk do úst a povedal, že bude džentlmen," zdôverila sa.

Otrasný zážitok pokračoval ďalej a komorník si mal vyzliecť nohavice. Xu povedala, že ju sexuálne napadol. Incident potom nahlásila zamestnancom rezortu a zavolala políciu, ktorá prijala jej výpoveď. Xu tvrdila, že sa podrobila lekárskemu vyšetreniu a mala škrabance a modriny po celom tele. Nasledoval však šok! Po tom všetkom ju vyhodili z hotela, pretože jej už nemohli zabezpečiť ubytovanie.

"Odišla som z hotela a neprišlo ani ospravedlnenie. Svojich upratovačov len vyškolíte, aby si pýtali prepitné. Bola som znásilnená vo vašom hoteli a vy ste nič neurobili. Povedali ste mi, že som to urobila, aby som dostala pobyt zadarmo. Zaplatila som hotelu plnú sumu. Som Číňanka žijúca v Austrálii. Moja rodina má dobrú povesť a je bohatá," uviedla vo svojom tweete na adresu hotela.

Miestne médiá informovali, že maldivskí policajti na základe turistkinej sťažnosti zatiaľ nevykonali žiadne zatýkanie. Uviedli, že odobrali "potrebné vzorky" na vyšetrovanie, ale odmietli poskytnúť ďalšie informácie o prípade. "Doteraz som nedostala žiadne oficiálne vyhlásenie od maldivskej vlády, ministerstva cestovného ruchu alebo polície. Domnievam sa, že orgány na Maldivách - najmä polícia - sa snažia tento incident ututlať," uviedla Xu v rozhovore pre The Independent.

Hotel mal uviesť, že vyšetruje sťažnosť turistky a spolupracuje s miestnymi vyšetrovateľmi. "Takéto obvinenia berieme vážne a táto záležitosť je momentálne na polícii," uviedol hovorca. "Bezpečnosť a blaho našich hostí a spolupracovníkov sú mimoriadne dôležité. Naďalej spolupracujeme s úradmi a s našou hostkou pravidelne komunikujeme," uviedol zástupca hotela.