Zaujímavosti
photo Foto
video Video
23. jún. 2023 o 19:00
lv, Koktejl

Ochorenie spôsobuje Zoe nadmerné ochlpenie: Zhrozíte sa, keď uvidíte, kde jej rastie!

placeholder
Blogerka sa podelila o svoj boj s nežiaducím ochlpením.
Zdroj: TikTok/zoeantonia_

Dievčina sa podelila o to, ako bojuje s nežiaducim zarastaním chĺpkov na svojom tele a tvári.

Zaujímavosti
23. jún. 2023 o 19:00
Ochorenie spôsobuje Zoe nadmerné ochlpenie: Zhrozíte sa, keď uvidíte, kde jej rastie!

Dievčina sa podelila o to, ako bojuje s nežiaducim zarastaním chĺpkov na svojom tele a tvári.

Blogerka ukázala, ako vyzerajú jej chĺpky na krku a tvári len päť dní po ich odstránení. Zoe Antonia trpí syndrómom polycystických vaječníkov (PCOS) a nadmerným ochlpením (hirzutizmus), v dôsledku čoho jej na miestach, ako je tvár, krk, chrbát a brucho, rastú husté tmavé chlpy, píše The Sun.

Z tohto dôvodu si chĺpky na tvári a krku necháva odstrániť zhruba každé dva týždne. Nedávno sa rozhodla, že sa medzi jednotlivými sedeniami epilácie IPL (intenzívne pulzné svetlo) začne holiť miesto jej pôvodne preferovanej metódy odstraňovania chĺpkov pomocou nití.

„Nemôžem uveriť, aký obrovský rozdiel je v raste chĺpkov po holení a epiláciou niťami. Zvyčajne si medzi jednotlivými sedeniami niťovej epilácie dávam dva týždne pauzu. Teraz som sa však radšej oholila a nemôžem uveriť, ako rýchlo mi to dorástlo," vysvetlila Zoe na sociálnych sieťach.

Napriek jej verejnému boju s nežiaducim ochlpením, neprajníci neprestávajú Zoe pripomínať, aby sa holila častejšie. „Ďakujem za príspevok, ale ak by to bolo také jednoduché, asi by sme teraz neviedli tento rozhovor, však? Verte mi. Za množstvo rokov, čo sa ako dievča holím v podpazuší a na nohách, si prajem, aby to bolo také jednoduché. Ale pri mužsky vyzerajúcej brade a fúzoch to nejde," odpovedala Zoe.

Zoeine problémy s nadmerným ochlpením spôsobili pod videom záplavu komentárov vyjadrujúce podporu. „Nikto nechápe naše problémy!" uviedla komentujúca. „Musím sa holiť každý deň, a aj tak je z toho na konci dňa strnisko," súhlasila druhá. „Veľmi Ti ďakujem za zdieľanie. Upokojuje ma vedomie, že nie som sama," komentovala ďalšia.