18. mar. 2023 o 14:00
žani, Koktejl

Krik Twiinsky nikto nepočul, s dcérkou ich zachránili až hasiči: Bezmocnosť a plač!

placeholder
Daniela s dcérkou Lindou.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Zážitok, ktorý si už zopakovať nechce.

Celebrity
18. mar. 2023 o 14:00
Krik Twiinsky nikto nepočul, s dcérkou ich zachránili až hasiči: Bezmocnosť a plač!

Zážitok, ktorý si už zopakovať nechce.

Daniela Nízlová udržiava so svojim ex Stanom Lobotkom dobrý vzťah kvôli dcérke Linde. Futbalista aktuálne pôsobí v Neapole a pekných pár rokov si tam ešte aj pobudne vďaka novému kontraktu s talianskym klubom. S malou princeznou sa preto väčšinou vidí len cez telefón. Teraz mali možnosť opäť stráviť aj spoločný čas, nakoľko za ním Linda a Daniela leteli do Talianska.

Mama s dcérou sa vrátili spať na viedenské letisko v závere pracovného týždňa, čo speváčka dokumentovala aj na svojom Instagrame. S fanúšikmi sa podelila aj o zážitok, po ktorom bola rada, že už je šťastne doma. V jej koži by sa nechcela ocitnúť žiadna mamička. "Po prílete sme nešli na eskalátory kvôli kočíku, tak nás poslali výťahom o poschodie vyššie," začala svoje rozprávanie Daniela.

Prvé komplikácie začali už v samotnom výťahu. "Zatlačíš dvojku a ocitneš sa na nulke v zaseknutom výťahu. Darmo zatlačíš zvonček, nikto sa neozval. Všade len schody a zavreté dvere a hluk lietadiel. Darmo kričíš, nikto ťa nepočuje. Žiadna pomoc! Pocit bezmocnosti a plačúce dieťa," opísala detailne situáciu, v ktorej sa ocitli.

S Lindou čakali na záchranu dlhé minúty. "Asi po 20 minútach sa stal zázrak a náhodne išli okolo požiarnici, ktorí pozerali na nás, čo tam vôbec robíme," pokračovala s tým, že výťah sa nepodarilo spojazdniť ani im. Hasiči zobrali kočík do schodov a dostali ich von.