17. mar. 2023 o 07:30
žani, Koktejl

Strašné prebudenie Twiinsky, ozvala sa o piatej ráno: Bojím sa a ešte teraz sa klepem!

placeholder
Veronika má dcérku s Matúšom Kolárovským.
Zdroj: instagram/veronikatwiins

To najhoršie prebudenie!

Celebrity
17. mar. 2023 o 07:30
Strašné prebudenie Twiinsky, ozvala sa o piatej ráno: Bojím sa a ešte teraz sa klepem!

To najhoršie prebudenie!

Najkrajšie slovenské dvojičky Daniela a Veronika Nízlové (36) si napriek nešťastiu v láske, vybudovali krásne zázemie pre seba a svoje dcérky. Veronika má dcérku Neu so spevákom Matúšom Kolárovským. Daniela zasa porodila Lindu futbalistovi Stanislavovi Lobotkovi. Sestry, ktoré sú parťáčky v kariére, ale aj súkromí, si vytvorili vlastnú oázu pokoja v novom dome.

Investovali do nehnuteľnosti v obci Tlmače, ktorá sa nachádza len sedem kilometrov od Hronského Beňadika, v ktorom žijú ich rodičia. Ako sa nechali už niekoľkokrát počuť, práve starí rodičia im veľmi pomáhajú. Vďaka silnému rodinnému putu speváčky azda ani nepociťujú, že sú slobodné mamičky.

Oázu pokoja však narušila nepríjemná situácia, v ktorej sa ocitla Veronika. Vo štvrtok ráno ju pripravila o pokojný spánok hrozivá nočná mora. "Mala som takú nočnú moru, z ktorej som sa nevedela zobudiť! Ešte teraz sa klepem, normálne sa bojím ísť ešte aj pre vodu," zverila sa svojim sledovateľom krátko po piatej. Takéto prebudenie človekom otrasie na celý deň.