17. mar. 2023 o 16:00
krsk, Koktejl

Daniela Peštová vyznala lásku tomuto fešákovi: Habera to nie je!

placeholder
Topmodelka Daniela Peštová.
Zdroj: Instagram/daniela_pestova

Známa topmodelka prekvapila fotkou so záhadným mužom.

Domáce promi
17. mar. 2023 o 16:00
Daniela Peštová vyznala lásku tomuto fešákovi: Habera to nie je!

Známa topmodelka prekvapila fotkou so záhadným mužom.

Topmodelka Daniela Peštová (52) tvorí roky pár so slovenským spevákom Paľom Haberom (60). Okrem fotiek s ním alebo ich deťmi zdieľa väčšinou príspevky z módnych či beauty fotení. Pozornosť fanúšikov však pred pár dňami vzbudil záber s neznámym mužom, ku ktorému mala Daniela veľmi blízko. Záhadu rozlúskol hneď popis pod fotkou.

"Behind every great brother there's … slightly annoying older sister (Za každým skvelým bratom je ... trochu otravná staršia sestra.). #hbd bráško. Love ya," popriala mladšiemu bratovi k narodeninám na sociálnych sieťach Peštová. Nezostala len pri súčasnej fotke a pridala aj vzácny záber z detstva.

Milé blahoželanie bratovi ocenili fanúšikovia aj známi súrodeneckej dvojice. Medzi príspevkami sa ocitol aj jeden od sledovateľky Martiny, ktorý musel Peštovú zahriať pri srdci.

"Videla som ho naposledy pre 30 rokmi u nás na gymnáziu a vôbec by som ho nespoznala. Bola som o rok nižšie aj na jeho maturitnom plese, vtedy mi ani vo sne nenapadlo, že sa tam objavíte vy, Daniela, už ako slávna modelka. A pamätám si tú žiaru noblesy, ktorá s každým vaším krokom v našom malom meste rozžiarila celú sálu," zaspomínala si Martina.