29. máj. 2023 o 16:00
mob, Koktejl

Exmarkizák mal sex celých 10 hodín: Skončil som v nemocnici!

placeholder
Exfarmár Henrik Szabo.
Zdroj: Instagram/henrik_the_aquaman

Exfarmár nemá problém hovoriť o pikantných veciach zo svojho súkromia.

Domáce promi
29. máj. 2023 o 16:00
Exmarkizák mal sex celých 10 hodín: Skončil som v nemocnici!

Exfarmár nemá problém hovoriť o pikantných veciach zo svojho súkromia.

Účastník markizáckej šou Farma 12 Henrik Szabo (28) alias Aquaman je profesionálny striptér a touto profesiou ešte na strednej. Ako osemnásťročný mladík si chcel zarobiť a tak sa dal na dráhu striptéra.

I keď si pôvodne myslel, že sa tomu bude venovať len dočasne, slovenské výplaty ho utvrdili v tom, aby pokračoval. Henrik sa živí striptízom už deväť rokov a za ten čas nazbieral veľké množstvo zážitkov, ktoré mu väčšina chlapov závidí. Nemá však problém hovoriť aj o pikantných veciach zo svojho súkromia.

K relácii K-FUN prezradil ako a kedy prišiel o panictvo i to, koľko hodín vydržal mať intímny styk. „Prvýkrát som mal sex ako 17-ročný. Bolo to vo vrtuľníku, ale nelietal, si pamätám. Obyčajný, ale bol na detskom ihrisku, taký pre deti. Tak tam to bolo,“ povedal a dodal, že neskôr sa od iných chlapcov dozvedel, že to dievča mal v dedine každý.

Dobre stavaný Henrik nemal problém odpovedať ani na otázku moderátorov o jeho výdrži. Aj keby sa to mohlo zdať mnohým až neuveriteľné, má do zdokumentované v lekárskej správe. „Bolo tam napísané: ‚Mal styk 10 hodín pod vplyvom alkoholu‘. Ďalej nepoviem. Išiel som do nemocnice dobrovoľne. Nevedel som, čo sa deje,“ zakončil.