13. feb. 2024 o 06:00
žani, Koktejl

FOTO Svoju lásku už neskrýva: Zaľúbená Patricia Vittek pri Denisovi žiari šťastím

placeholder
Podnikateľka Patricia Vittek
Zdroj: Instagram/patriciavittek_official

Opäť našla lásku.

Domáce promi
13. feb. 2024 o 06:00
FOTO Svoju lásku už neskrýva: Zaľúbená Patricia Vittek pri Denisovi žiari šťastím

Opäť našla lásku.

Bývalá speváčka a podnikateľka Patricia Vittek si po rozvode s exfutbalistom Robom Vittekom stráži súkromie. Jednými z mála vecí, ktoré rada ukazuje svetu, sú jej krásne a talentované dcéry Sofia a Thia. Pre svoje dievčatá dýcha, pracuje a žije. V jej srdci si našiel miesto aj ďalší človek.

Definitívnu bodku za manželstvom Patricie a Roba dal súd v roku 2020. Dnes už sa usmieva po boku nového chlapa. Tmavovláska sa začala na spoločenských akciách ukazovať s Denisom, pri ktorom znova žiari šťastím. Hrdličky si zašli aj na bratislavský koncert Kontrafaktu. V galérii si môžete pozrieť, ako im to pristalo.

O láske, ktorú prežíva, napísala i v bilancii roku 2023. "Naučil si ma veriť viac ako kedykoľvek, že stále mám v živote ľudí, čo sú priateľmi. Rodinu, ktorá je všetko, na čom záleží. Naučil si ma myslieť a veriť inak. Tak, že nakoniec všetko môže dopadnúť lepšie ako tuším a že láska nechodí, keď ju čakáš, ale keď už tvoje srdce vie rozpoznať maličkosti, ktoré ju schovávajú pred očakávaniami," vyznala sa podnikateľka.