05. mar. 2024 o 04:30
mob, Koktejl

Sulík chce byť nástupcom multiotecka Borisa Kollára, ten reaguje: Nedoporučujem ti to!

placeholder
Boris Kollár v relácii Off Record.
Zdroj: Marek Orihel

Do povedomia širšej verejnosti sa dostal najmä vďaka svojim kontroverzným názorom.

Domáce promi
05. mar. 2024 o 04:30
Sulík chce byť nástupcom multiotecka Borisa Kollára, ten reaguje: Nedoporučujem ti to!

Do povedomia širšej verejnosti sa dostal najmä vďaka svojim kontroverzným názorom.

Filip Sulík (28), syn politika Richarda Sulíka, je veľmi aktívny na sociálnych sieťach. Fanúšikom dáva často možnosť pýtať sa anonymné otázky takmer každý deň a svojimi odpoveďami niekedy dokáže poriadne prekvapiť. Nedávno sa mal predstaviť aj na podujatí Fight Night Challenge, kde sa mal postaviť do ringu proti Strýcovi Filipovi, no tesne pred zápasom sa zranil a musel z duelu odstúpiť.

Syn politika Richarda Sulíka rozbehol aj svoj vlastný podcast, do ktorého si pozýva zaujímavých hostí. Posledným z nich bol bývalý predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár (58). Dvojica si spolu spravila aj spoločnú fotografiu, s ktorou sa Sulík junior pochválil na sociálnej sieti: „Otec a syn,“ napísal k záberu.

Do povedomia širšej verejnosti sa dostal najmä vďaka svojim kontroverzným názorom. Jedným z nich je aj tvrdenie, že každý muž, ktorý dosiahne vyšší spoločenský status, sa uchyľuje k promiskuite. Podľa neho je to veľmi prirodzené a dobré, no v našej spoločnosti je to odsudzované.

Svoj názor si obhájil aj pred multioteckom a na Kollára mal zaujímavú prosbu. „Mne sa páči mnohoženstvo. Ja som tým aj známy trochu na Instagrame, že hovorím o tom, že muž podľa mňa nemusí byť monogamný. A ani by nemal byť, ak chce byť spokojný a zdravý, pretože má v sebe nejakú neustálu potrebu, ak je kvalitný genofond, tak ho čo najviac rozširovať. Ľudia ma často prirovnávajú k tebe a mal som takú otázku, že či by som po tebe mohol prebrať štafetu, keď pôjdeš do casanovského dôchodku. Bol by som Boris Kollár svojej generácie,“ prekvapil Sulík junior.

„Do dôchodku pôjdem za chvíľočku,“ odpovedal so smiechom Kollár a dodal: „Nedoporučujem ti to, pretože to stojí veľa peňazí a veľa nervov,“ zakončil šéf hnutia Sme rodina.