28. dec. 2023 o 12:00
jž, Koktejl

Daniela Nízlová sa nezmohla na dlhšiu odpoveď: Stretáva sa malá Linda so starými rodičmi?

placeholder
Stretáva sa malá Linda so starými rodičmi z otcovej strany?
Zdroj: instagram/danielatwiins

Twiinska odpovedala veľmi stroho.

Domáce promi
28. dec. 2023 o 12:00
Daniela Nízlová sa nezmohla na dlhšiu odpoveď: Stretáva sa malá Linda so starými rodičmi?

Twiinska odpovedala veľmi stroho.

Napriek nezdarom v láske stavia sesterské duo Twiins rodinu na prvé miesto. Po búrlivom rozchode s futbalistom Stanom Lobotkom (29) sa speváčka Daniela Nízlová (37) vrátila späť na Slovensko. Dvojici krachol vzťah, no kvôli ich trojročnej dcérke Linde sa snažia spolu vychádzať.

Nakoľko Stano hrá a žije v Neapole, s dcérkou sa vidí len zriedka. No vždy keď je to možné, rodičia sa snažia dcérke dopriať toľko času s otcom, ako to je len možné. Stretávajú sa na Slovensku i v Taliansku. Práve začiatkom decembra si Lobotka s dcérkou Lindou spravili predčasné Vianoce v Neapole, keďže medzi sviatkami má nabitý program.

Väčšinu času trávi Daniela s dvojičkou mamy Veronikou Nízlovou a jej dcérou Neou. Sestry dokonca bývajú v jednej domácnosti a Linda s Neou sú akoby boli sestry. Daniela sa dcérke však snaží dopriať čo najviac času aj s ľuďmi mimo ich rodinného kruhu. To zaujímalo aj užívateľa na sociálnej sieti, keď sa Daniely spýtal, či Linda chodí aj k starým rodičom od otca a k otcovi. Daniela odpovedala veľmi stroho. "Áno, navštevujeme sa," ďalej už tému nerozoberala. Nie je však jasné, či myslela starých rodičov alebo otca Lindy.

Linda však už oboch starých rodičov z otcovej strany nemá. V septembri tohto roku otriasla Slovenskom smutná správa, že Stanovi Lobotkovi zomrel otec († 58). Informáciu priniesol na sociálnej sieti X futbalový insider Jozef Kopčo. „Smutná správa zasiahla pred kvalifikačným zápasom proti Portugalsku Stana Lobotku a jeho rodinu. Stredopoliarovi zomrel dnes ráno otec. Úprimnú sústrasť celej rodine a veľa síl,“ napísal Kopčo. Cestou z práce náhle skolaboval a podľa príznakov sa dá predpokladať, že mohlo ísť o infarkt.