09. dec. 2023 o 09:00
žani, Koktejl

Nízlová zobrala dcérku za Lobotkom do Neapola: Čo sa tam dialo, hovorí za všetko

placeholder
Stana a Danielu bude navždy spájať dcéra Linda.
Zdroj: TASR - Pavol Zachar, Instagram/danielatwiins

Spravila to kvôli dcérke.

Domáce promi
09. dec. 2023 o 09:00
Nízlová zobrala dcérku za Lobotkom do Neapola: Čo sa tam dialo, hovorí za všetko

Spravila to kvôli dcérke.

Po búrlivom rozchode s futbalistom Stanom Lobotkom (29) sa speváčka Daniela Nízlová (37) vrátila späť na Slovensko. Dvojici krachol vzťah, no kvôli ich trojročnej dcérke Linde sa snažia spolu vychádzať. Nakoľko Stano hrá a žije v Neapole, s dcérkou sa vidí len zriedka. Začiatkom decembra však vyrazila Daniela aj s dievčatkom do Talianska, kde podľa Nového Času oslávili predčasné Vianoce.

"Áno, boli sme tam, aby sa Stano videl s malou. Vždy je to o dohode, a keď mi to moje povinnosti dovolia, cestujeme za ním," potvrdila. Lobotka má nabitý harmonogram a aj pred najkrajšími sviatkami v roku zarezáva na tréningoch. Jeho klub má odohrať zápasy ešte tesne pred Štedrým dňom a následne 29. decembra. Vrátiť sa na Vianoce alebo medzi sviatkami za dcérkou by teda nestihol.

Vlani bol s Lindou na Štefana, no tento rok mu to nevychádzalo. Daniela chcela spraviť dcérke radosť, tak vycestovali za futbalistom. Je rada, že sa videli aspoň na chvíľu. Speváčka nevyrazila do Talianska sama, spoločnosť jej robila sestra Veronika (37) a jej malá Nea. Dvojičky sú si veľkou oporou a aj dcérky vychovávajú v spoločnej nehnuteľnosti akoby boli sestry. A Daniele sa určite zišiel niekto po jej boku.

Aj keď žije futbalista v Neapole v luxusnej vile, Twiinsky boli ubytované v hoteli. Daniela ozrejmila, ako prebiehalo ich stretnutie. "Boli sme ubytované v hoteli. Ja som sa so Stanom stretla minimálne. Ráno si prišiel pre Lindu do hotela a večer ju priniesol späť," porozprávala.

Stano sa od ich rozchodu posunul ďalej, jeho novou partnerkou je niekdajšia účastníčka súťaže krásy Kristína Šulová. Dvojica má spolu žiť aj pod jednou strechou, čo mohol byť dôvod, prečo si Daniela a Veronika vybrali radšej hotel.