26. mar. 2024 o 19:00
izabela, Koktejl

Žena má takmer 40 rokov a už nikdy nebude mať sex: Prečo zostanem v celibáte až do smrti!

Prečo sa tak rozhodla?

Zaujímavosti
26. mar. 2024 o 19:00
Žena má takmer 40 rokov a už nikdy nebude mať sex: Prečo zostanem v celibáte až do smrti!

Prečo sa tak rozhodla?

Tajomstvo elegantného starnutia sa snažia dosiahnuť ženy po celom svete. Jedna tvrdí, že zázračnou prísadou jej mladistvého vzhľadu je zdržanie sa sexu, informuje The Mirror. Mama dvoch detí sa rozhodla vzdať sexu a vzťahov v septembri 2022 a teraz prezradila, že nikdy nebola šťastnejšia, pretože toto rozhodnutie zvrátilo proces starnutia.

Rachel z Cardiffu sa otvorene priznala, že v živote prežila traumu. V roku 2011 stratila manžela a o 11 rokov aj sestru, ktorá spáchala samovraždu. Hovorí, že sa na svojej ceste naučila disciplíne a vďaka tomu, že sa stala duchovnejšou, už nemá žiadne sexuálne túžby. Má pocit, že získala nový jasný pohľad na život a už navždy zostane v celibáte.

„V celibáte zostanem až do smrti, pretože odvtedy som získala pokoj, šťastie a jasnú myseľ. Zistila som tiež, že som začala vyzerať a cítiť sa o desať rokov mladšia. Určite sa mi podarilo zvrátiť proces starnutia a nikdy nie som osamelá napriek tomu, že ľudia neustále predpokladajú, že budem,“ vyjadrila sa.

Po tom, ako Rachel skončila trojročný vzťah a vydala sa na cestu uzdravenia, sľúbila si, že už nikdy nebude mať sex ani iný vzťah, aby sa skutočne uzdravila. Jej život sa drasticky zmenil a stala sa aj znovuzrodenou kresťankou.

„Necítim sa viazaná na nikoho, kto by mi nakoniec mohol ublížiť a spôsobiť stres, úzkosť a depresiu. Nevyužívam partnerov na to, aby som zamaskovala svoje rany z minulej traumy,“ dodala Rachel, ktorá teraz pracuje ako koučka pre zotavenie sa zo vzťahov a zneužívania

„Môj život ma teraz napĺňa koníčkami, dobrodružstvom a dokonca aj každodenným životom. Po odchode zo vzťahu som sa nechcela vrátiť do kolotoča randenia a vrhnúť sa do ďalšieho vzťahu v nádeji, že nabudúce to bude fungovať,“ prezradila.

„Ako bonus teraz dokonca vyzerám mladšie. Môže to byť spôsobené tým, že mám v živote menej stresu. Ľudia sú šokovaní, keď zistia, že mám 39 rokov a 21-ročnú dcéru a 14-ročného syna. Myslia si, že ešte nemám ani 30. O celibáte hovorím veľmi otvorene a každému by som ho odporučila,“ zakončila.

Rachel dodáva, že sa vďaka tomu cíti ako žena oslobodená, sebavedomá a silná a že jej hladina energie je na vrchole.