Zaujímavosti
photo Foto
video Video
17. apr. 2024 o 17:00
emd, Koktejl

Kráska čaká tretie dieťa, odpadnete, kedy otehotnela: Nočná mora mnohých mamičiek!

placeholder
Jacqueline s manželom sa nevedia dočkať ďalšieho dieťaťa.
Zdroj: TikTok/@jacquelinewoodwell

Poriadne sa poponáhľali.

Zaujímavosti
17. apr. 2024 o 17:00
Kráska čaká tretie dieťa, odpadnete, kedy otehotnela: Nočná mora mnohých mamičiek!

Poriadne sa poponáhľali.

Mladá mamička prezradila, že jej dieťa má dvojča, ktoré sa ešte ani nenarodilo. Ľudia sú vraj šokovaní, keď ju a jej rodinu vidia kráčať po ulici. Jacqueline Woodwell sa o svoju jedinečnú rodinnú situáciu podelila prostredníctvom videa, ktoré zverejnila na svojom účte na TikToku. O netradičnej rodinke informoval denník The Sun.

Jacquelinina dcérka má 26 týždňov, mamička je však už v 20. týždni tehotenstva, čo znamená, že otehotnela, keď mala malá Emma len šesť týždňov. Ďalšie dievčatko sa narodí, keď bude mať len 10 mesiacov. Okrem toho má Emma ešte 7-ročnu sestru. Deti, ktoré sa narodia s odstupom menej ako 12 mesiacov, sú známe ako írske dvojčatá.

Jacqueline prezradila, že ľudia šokovane pozerajú, keď jej rodina kráča po ulici, pretože mať dve deti vekovo tak blízko seba nie je bežné. Výraz írske dvojčatá sa pôvodne používal ako hanlivé označenie zamerané na írskych katolíkov, ktorí emigrovali do Ameriky. Keďže katolíci neveria v antikoncepciu, írske rodiny boli často veľké a deti sa rodili krátko po sebe. Jacqueline tesná blízkosť jej tehotenstiev nerozhodila a hrdo ukazuje svoje bruško.

Video s bábätkom a tehotenským bruškom sa stalo virálnym. Používatelia TikToku sa vrhli do sekcie komentárov, aby sa podelili o svoje názory, pričom mnohí z nich sú z tehotenstva šokovaní.

"Som šesť týždňov po pôrode a toto je doslova moja nočná mora. Neviem si predstaviť, že by som tak skoro znova otehotnela," uviedla jedna žena. "Bola som z toho taká zmätená. Myslela som si, že sú to dvojičky, ale jednému bábätku sa ešte nechcelo vyjsť von," napísala ďalšia. "Znova otehotnieť, keď má vaše dieťa len mesiac, je šialené," vyjadrila svoj nesúhlas ďalšia. "Medzi dvoma mojimi deťmi je 11 mesiacov. Je úžasné sledovať ich spolu," oponovala štvrtá.