26. máj. 2023 o 13:00
žani, Koktejl

Speváčka Mamba varuje z dovolenky Slovákov: Strašne nás oklamali!

placeholder
Mamba dala priechod svojmu hnevu a neostala ticho.
Zdroj: Instagram/mambadasha

Nespravte rovnakú chybu.

Celebrity
26. máj. 2023 o 13:00
Speváčka Mamba varuje z dovolenky Slovákov: Strašne nás oklamali!

Nespravte rovnakú chybu.

Speváčka Mamba Dasha si dopriala s partnerom Tonym a synčekom Manolom zaslúženú dovolenku. Rodinka si zvolila Dubaj, ktorý patrí už dlhšie medzi najobľúbenejšiu destináciu viacerých slovenských celebrít. Pre známy pár ide o prvý kontakt s krajinou luxusu a šejkov. Jeden zážitok zdvihol brunetke extrémne tlak a hneď varovala aj svojich sledovateľov na Instagrame.

Aby ušetrili na roamingu, alebo balíčkoch slovenských operátorov, v každej dovolenkovej krajine si kupujú SIM kartu s internetom od miestnej spoločnosti. Avšak tentokrát sa poriadne popálili. "Tak nás odžubali, že to ani nie je možné. Hovorila som si, keď sme tam stáli, že nekupujme to, lebo je to odžub a aj tak sme to kúpili, lebo nebola iná možnosť," penila Mamba. Bežne si kupujú SIM kartu za pár desiatok eur pre oboch. V Dubaji zacvakali podstatne viac a ešte za tým bol aj ďalší háčik, na ktorý ich nikto neupozornil.

Ponuky v Dubaji jej prišli extrémne drahé. Zvažovali, že si kúpia radšej niečo v meste, no delegát im odporučil, aby to nerobili a vybavili to rovno tam. "Poradil nám, nech si kúpime neobmedzené dáta, že tie vychádzajú najlepšie," pokračovala s tým, že za mesačný balíček na osobu zaplatili 81 eur.

"Dnes ráno nám prišla sms-ka obidvom, že za sedem dní nám končí náš paušál a automaticky nám strhnú ďalších tristo ich peniažkov na ďalší mesiac. Takže oni zabudli povedať, že je to za kalendárny mesiac. To znamená, že keby prídeme 29. a kúpime si dva balíčky za 160 eur, tak máme ten internet na dva dni. Za dva dni nám automaticky stiahnu ďalších 160 eur za dva balíčky. Takže takýto odžub," opísala, v akej situácii sa ocitli.

Mamba musela hneď riešiť, aby jej z účtu neodišla ďalšia trojciferná suma. "Strašne som vytočená. Hlavne som nas*atá, že sme zaplatili stošesťdesiat eur a znova vtedy, keď budeme chcieť ísť do mesta, a tam určite nebude wifi, tak zrovna vtedy internet nebudeme mať. Odmietam si kupovať ďalší internet. Už nebudem platiť ani korunu navyše," zlostila sa.

Snaha varovať Slovákov sa nie vždy stretne s porozumením a jedna z jej sledovateliek napísala speváčke svoj názor. "Ja vás fakt mám veľmi rada, ale vy zakaždým, keď ste niekde na dovolenke alebo hocičo sa vám stane, tak hrozne hejtujete. Ja viem, že asi pôjdem do bloku, len sa zamyslite spätne. Nemôžete sa potom čudovať, že vám to ľudia píšu," poslala Mambe, ktorá súkromnú správu zverejnila a reagovala na ňu.

Podobné správy ju strašne vytáčajú, nakoľko ona nie je typ, ktorý by ostal ticho. "Znova pripomínam, že ja sa nebudem tváriť, že je všetko nádherné, keď nie je! A áno budem upozorňovať na to, čo nie je dobre, lebo to nestojí 5 korún. Mne peniaze nepadajú z neba a myslím, že ani vám," vysvetlila úprimne a dodala, že takéto informácie sú určite dôležitejšie, ako tvárenie sa na Instagrame, že je všetko dokonalé.