25. máj. 2023 o 11:00
žani, Koktejl

Obľúbená slovenská herečka spôsobila fotkou ošiaľ: Opäť tehotná? Takáto je pravda!

placeholder
Ich rodinka sa zatiaľ nerozrastá o ďalšieho člena.
Zdroj: Instagram/donda_kawa

Nečakala, že jej fotka spôsobí niečo také.

Celebrity
25. máj. 2023 o 11:00
Obľúbená slovenská herečka spôsobila fotkou ošiaľ: Opäť tehotná? Takáto je pravda!

Nečakala, že jej fotka spôsobí niečo také.

Herečka Dominika Kavaschová (34) sa stala mamou v máji 2021. Spolu s priateľom Danielom Fischerom sa už dva roky radujú z ich malej princezničky, ktorá dostala meno Maia. Srdce herečky od tej chvíle prekypuje láskou. "Milujeme ťa, dievčatko naše čarovné,“ napísala Dominika v deň narodenín dcérky.

"Si a budeš moja najlepšia kamarátka, si a budeš moja najväčšia láska. Každým dňom mi rastie srdce a som vďačná za to, že som tvojim pričinením mohla spoznať samú seba. Tú skutočnú mňa, ktorá čakala na moment keď prídeš a ukázala mi všetky svoje zázraky, ktoré skrývala. Tiež nehu, lásku, silu, odvahu, vrúcnosť, bezpodmienečnosť a večnosť," vyznala sa slovenská herečka.

Vidieť, že úloha matky ju napĺňa a našla sa v nej. Rodičia dievčatka si zo svojho okolia alebo od fanúšikov určite už neraz vypočuli otázku, kedy budú mať ďalšie bábätko. Najnovšia fotka herečky, preto vyvolala obrovskú vlnu radosti a gratulácií. Dominika je na nej tehotná a Daniel jej láskyplne drží bruško. Nie je to však tak, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

K príspevku najskôr Dominika nedala žiaden popis a všetci si mysleli, že Maia sa stane onedlho staršou sestrou. Potom svoj omyl napravila a všetko sledovateľom vysvetlila. "Pridávam sem znova túto foto, lebo si ju tu chcem odložiť. A nie som tehotná. Vidím, že tu nastal ošiaľ a zmätok. Táto fotka je stará a milujem ju," objasnila tehotenský záber.