29. mar. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Speváčka Mamba po Let’s Dance psychicky na dne: Úzkosti a depresie!

placeholder
Párik je súčasťou tanečnej šou.
Zdroj: Instagram/mambadasha

Odmieta to tolerovať.

Celebrity
29. mar. 2023 o 06:00
Speváčka Mamba po Let’s Dance psychicky na dne: Úzkosti a depresie!

Odmieta to tolerovať.

Súčasťou populárnej šou Let’s Dance sú tento rok aj snúbenci Mamba Dasha Šarközyová a Martin Rakický alias Tony Porucha. Speváčka posilnila tím influencerov, zatiaľ čo tanečník ukazuje svoj talent na parkete, i keď len nesúťažne. Ponuka od televízie Mambu nadchla a na tanečné večery sa poctivo pripravuje. Fanúšikovia sa nikdy nevedia dočkať, akú róbu predvedie v nedeľu.

Na filmovom kole všetkých prekonala a prišla oblečená v štýle upírov a Bátoryčky. Ani v najhoršom sne by jej nenapadlo, čo si neskôr prečíta pod svojimi fotkami. Hnusné komentáre sa len tak hrnuli a na Mambe sa to podpísalo. Má za sebou extrémne náročné dni po psychickej stránke. "Celý týždeň som mala úzkosti, depresie.. proste bola som veľmi psychicky zle na tom," priznala na Instagrame. Vyvrcholilo to absolútnou neistotou a prekrásne šaty, ktoré si napokon obliekla na kolo lásky, chcela niekoľkokrát vyhodiť.

Ľudia chránení internetovou anonymitou sa neštítia ničoho. Mambe napísali, že vyzerá ako Tonyho mama, ale aj to, že je stará, tučná a nevkusná. Takéto odporné komentáre by nezasiahli len hŕstku ľudí. "Cez týždeň, keď som dávala našu tanečnú hodinu, tak mi napísal muž, že mám príliš tučné stehná, že som pribrala a či čakáme druhé dieťa," šokovala speváčka, čoho všetkého sú užívatelia internetu schopní.

Povedala si, že toto nemusí znášať a pristúpila k ráznemu kroku. "Áno, nemám rada kritiku a odteraz za ňu budem blokovať. Možno je to pre niekoho nepochopiteľné, ale pre moje psychické zdravie je to nutné," vysvetlila svoje rozhodnutie. Každému, kto chce napísať niečo zlé odkázala, aby si to povedal len pre seba.