28. mar. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Puškárová si vypočula slová, ktoré ju rozhodili: Zlatica zadržiavala slzy!

placeholder
Zlaticu Vratkove slová dojali k slzám.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Štvrté kolo známej tanečnej šou bolo plné emócií.

Celebrity
28. mar. 2023 o 07:30
Puškárová si vypočula slová, ktoré ju rozhodili: Zlatica zadržiavala slzy!

Štvrté kolo známej tanečnej šou bolo plné emócií.

Ôsma séria šou Let's Dance priniesla kolo plné lásky. Osem tanečných párov venovalo svoj tanec osobám, ktoré pre nich znamenali niečo špeciálne. Pre ochorenie covidom nevystúpila v nedeľu paralympionička Henrieta Farkašová s tanečníkom Marekom Kličom. Súťaž zároveň museli opustiť veľkí favoriti Helena Krajčiová a Fabio Bellucci.

Komu venoval tanec nováčik v šou, všetkých dojalo. "Máme kolo, kedy ideme venovať náš tanec niekomu a pre mňa si už veľa rokov inšpiráciou, nielen tou profesijnou, ale aj tou ľudskou," povedal Vratko Sirági Zlatici Puškárovej, keď ho prišla pozrieť na tréning. Ostrieľaná moderátorka ho objala a poďakovala mu.

Láska, ktorá bola témou večera, sa podľa Vratka dá vnímať rôznymi spôsobmi. "No a Zlatica Puškárová, je to pre mňa veľká inšpirácia, veľký vzor už veľa rokov. Vždy som k nej tak vzhliadal v momentoch, kedy som sa ja cítil v Markíze možno tak bezradne, stratene svojím spôsobom a ona mi proste povedala, že vieš čo, zavolaj mi, keď nebudeš vedieť. To ešte umocnilo taký ten môj pocit, ktorý som z nej mal. Raz možno budem aj ja na tom veľkom obraze a budem dobrý, ako si ty," povedal Vratko sediac pri Zlatici, ktorá ledva zadržiavala slzy.

"Normálne mi prišlo teraz tak zvláštne. Ďakujem," odpovedala na vyznanie dojatá moderátorka. Spomenula, že mal silný životný príbeh a ako mladý chlapec prekonal vážne veci, ktoré možno mnohých položia na kolená. Vyzdvihla jeho skromnosť a dobré srdce napriek tomu, že bojoval s onkologickým ochorením a nakoniec mu darovala pre šťastie šerpu, kde napísala, že je prekvapením roka.