30. mar. 2024 o 15:00
Koktejl

Victor Ibara prehovoril o účinkovaní v Let's Dance: Ostalo mi veľa ťažkých spomienok!

placeholder
Victor Ibara v relácii Off Record.
Zdroj: Norbert Marci

Toto ste o jeho účinkovaní v známej šou možno nevedeli.

Domáce promi
30. mar. 2024 o 15:00
Victor Ibara prehovoril o účinkovaní v Let's Dance: Ostalo mi veľa ťažkých spomienok!

Toto ste o jeho účinkovaní v známej šou možno nevedeli.

Budúci lekár Victor Ibara je Slovákom známy najmä zo seriálu Druhá šanca a 8. kola markizáckej šou Let's Dance. S hudobníčkou Teri Čikoš sa v relácii Off Record mimo iného rozprával o momentoch, kedy sa niečo predčasne skončí. Napríklad v pracovných projektoch. Video z rozhovoru nájdete na začiatku článku.

Victor a Teri sa venovali jeho účasti v Let's Dance, ktoré šokujúco opustil v druhom kole. Ako to vidí s ročným odstupom? "Extrém. Extrém. Extrém. Nádherné to bolo, úžasné, ale musím povedať, že ja som si po Let's Dance povedal, že nie som ja ten konfliktný typ? Nie som ja ten, čo vždy hľadá niečo zlé?" začal so smiechom.

"Mne ostalo veľmi veľa ťažkých spomienok, akože som v radostnom tóne, ale hovorím o týchto veciach. To je ťažké. Tí ľudia, ktorí tam teraz tancujú, mamina to pozerá, keď som tak jedným okom zahliadol, veď som sa učil, teraz jak ich kritizujú! Ťažké je to. To nie je divadlo," poznamenal.

V prvom kole súťaže predviedol s tanečnou partnerkou Simonou cha chu. Počas druhého kola mali diváci v hľadisku i pri televíznych obrazovkách zimomriavky pri ich emotívnom waltzi, kedy sa doslova vznášali nad tanečným parketom.

"Ty sa naozaj učíš ten tanec, ty sa naozaj potíš, máš nervy, a tebe nedali dovolenku zo života, že ty teraz budeš len tancovať a všetko môžeš vypnúť. Si niekde zamestnaný, niekde pracuješ a do toho si dáš Let's Dance, je to strašne veľa. Prídeš a teraz tá porota ťa ide hodnotiť. Je to tanečná šou, ale stále je to šou, nie je to osobné, proste poďme si robiť haluz a všetko toto. Ale tým, že si do toho dal tak veľa, mňa ako neherca to niekedy, teda dva razy, hitlo (zasiahlo, pozn. red.)," pokračoval Ibara.

Bol prekvapený, ako je možné, že sa ho to dotýka, keď vedel, že je to iba televízna šou. "Ale bol som že: čo rozprávate? Ja som bol v škole, potom som sa učil, potom som išiel tancovať a tá Simona sa snažila a ešte frajera doniesla, nech mi ukazuje. A vy poviete, že to je málo? Haló? A potom, keď sme skončili, tak vždy som si povedal, že to je také protichodné, tak ťa to vcucne, že počas tých 10 týždňov ako Let's Dance beží, ty máš pocit, že sa to všetko točí okolo teba," dodal Ibara s tým, že v tom období to bol pre neho ako zainteresovaného obrazne povedané celý jeho život.

"Je to veľmi, veľmi krásny projekt, ale hovorím, mám aj tie ťažké spomienky z toho. Aj mi to veľa dalo, nemôžem povedať, že mi to niečo vzalo, to bola krásna nálož do života, ale stačilo raz," uzavrel s úsmevom Victor.