27. mar. 2024 o 13:00
žani, Koktejl

Dráma na generálke Let’s Dance, Juraj Loj odkryl svoje trápenie: Je jeho účasť v šou ohrozená?!

Vystúpenie pretrpel.

Domáce promi
27. mar. 2024 o 13:00
Dráma na generálke Let’s Dance, Juraj Loj odkryl svoje trápenie: Je jeho účasť v šou ohrozená?!

Vystúpenie pretrpel.

Herec Juraj Loj (40) už po prvom tanci všetkým vyrazil dych a okamžite sa zaradil medzi favoritov Let’s Dance. V kole lásky predviedol rumbu, ktorú venoval manželke Zuzane Kánocz (44) a kamarátovi Petrovi Bebjakovi (53). Ako však vyšlo najavo, herec pri tanci trpel veľkou bolesťou. Čo sa odohralo pred priamym prenosom odhalil pre Nový Čas.

Sám nič nepovedal, no prezradil ho komentár porotcu Jána Ďurovčíka. "Je mi veľmi sympatické, že Juraj nepovedal nič o svojom zranení, ktoré naozaj nie je príjemné a hlavne pre tento tanec, čiže klobúk dolu, že si to zamlčal, a myslím si, že si to nikto ani nevšimol. Ale myslím, že zatínaš zuby," odhalil choreograf a sňal pomyslený klobúk pred jeho tanečným výkonom.

Module ITT: Let's Dance

Loj si naozaj zaslúži uznanie, nakoľko v nedeľu vystupoval s bolestivým zranením. "Mám extrémne preťažený rotátor bedrového kĺbu. Odišiel mi ešte na generálke a musel som ísť k fyzioterapeutke, ktorá sa mi to snažila dať dokopy. Nevedel som, či to vôbec odtancujem. Nakoniec mi to zafixovali, no bude to vyžadovať čas a pokojový režim, aby sa to zregenerovalo," podelil sa herec, ktorý sa neplánuje vzdať.

Ako odznelo aj v tanečnej šou, Juraj je veľký perfekcionista, no po zranení si dá trochu pohov. "Čaká ma už tréning, ale s mojou tanečnou partnerkou sme si povedali, že to nebudeme v prvých dňoch hrotiť. Nie je to zlomenina a ani opotrebovanie kĺbu, je to svalová záležitosť, ktorá sa dá zregenerovať," povedal a upokojil fanúšikov, ktorý by mali o neho obavy.