25. mar. 2024 o 08:00
vmr, Koktejl

Tušili ste to? Na Let's Dance vyplávalo na povrch tajomstvo Juraja Loja: Toto si zamlčal!

placeholder
Juraj Loj naplno trénuje do šou Let‘s Dance.
Zdroj: TV Markíza

Teraz to už vedia všetci!

Domáce promi
25. mar. 2024 o 08:00
Tušili ste to? Na Let's Dance vyplávalo na povrch tajomstvo Juraja Loja: Toto si zamlčal!

Teraz to už vedia všetci!

Štvrtý živý prenos tanečnej súťaže Let's Dance sa niesol v duchu tancov lásky pre najbližších. Svoje tanečné zdatnosti túto nedeľu predviedlo 9 tanečných párov, celebritní tanečníci venovali svoje tanečné čísla svojim najbližším. Herec Juraj Loj s tanečnou partnerkou Natáliou Horváthovou tancovali ako poslední. Sympatický herec romantickú rumbu venoval svojej láske - partnerke a matke jeho detí, herečke Zuzane Kanócz a režisérovi Petrovi Bebjakovi, ktorý je jeho dobrý priateľ.

Tanečné číslo mnohých očarilo a nikomu by nenapadlo, že Juraj tancuje so zatnutými zubami od bolesti. Jeho tajomstvo odhalil Ján Ďurovčík. "Začnem ja a je mi veľmi sympatické, že Juraj nepovedal nič o svojom zranení, ktoré naozaj je nie veľmi príjemné a hlavne pre tento tanec, čiže klobúk dole, že si to zamlčal a myslím si, že si to nikto ani nevšimol. A myslím si, že zatínaš zuby, ale klobúk dole za takýto výkon," vyjadril mu svoje uznanie porotcovský kat. Čo sa však konkrétne Lojovi stalo, zatiaľ nie je známe.

Module ITT: Let's Dance

Deviaty ročník tanečnej šou je ozvláštnený o zmenu na porotcovskom kresle. Stálu zostavu Ján Ďurovčík, Adela Vinczeová a Tatiana Drexler každý týždeň doplní zaujímavá osobnosť zo sveta šoubiznisu. V prvom kole bol obrovským oživením argentínsky herec Facundo Arana, potom nasledovali Petra Polnišová a Nela Pocisková. Tentoraz si do porotcovského kresla zasadol obávaný porotcovský kat, český tanečník Zdeněk Chlopčík.