24. mar. 2024 o 22:38
vmr, Koktejl

Adela Vinczeová spôsobila rozruch v priamom prenose: Narážky na Harabina! A potom to prišlo

placeholder
Adela Vinczeová všetkých rozosmiala.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Počuli ste to aj vy?

Domáce promi
24. mar. 2024 o 22:38
Adela Vinczeová spôsobila rozruch v priamom prenose: Narážky na Harabina! A potom to prišlo

Počuli ste to aj vy?

Štvrtý živý prenos tanečnej súťaže Let's Dance sa niesol v duchu tancov lásky pre najbližších. Svoje tanečné zdatnosti túto nedeľu predviedlo 9 tanečných párov, celebritní tanečníci venovali svoje tanečné čísla pre svojich najbližších. Herečka Anna Jakab Rakovská tancovala jive pre svojho manžela a hereckého kolegu Roba Jakaba.

Anna Jakab Rakovská je jedna z favoritov súťaže a od poroty si často vypočuje pochvalné slová. Obávaný kat Jána Ďurovčík ju však tentoraz trochu skritizoval. "A ešte keď si robila točky akékoľvek, raz pokrčené, raz jedna pokrčená, raz druhá, nebolo to vyšponované N-e-b-o-l-o to tam také, ako som na teba zvyknutý," uzavrel Ďurovčík, ktorý prvú časť vety výrazne vyhláskoval. Na toto sa ihneď duchaprítomne chytila Adela Vinczeová.

Module ITT: Let's Dance

"Jano, na to, že je moratórium, strašne slabikuješ," povedala Adela, pričom narážala na neúspešného prezidentského kandidáta Štefana Harabina, ktorý má obľubu v slabikovaní. Sálou sa ozval obrovský smiech. "Ale nie je moratórium, môže slabikovať," opravil ju manžel Viktor Vincze.

Deviaty ročník tanečnej šou je ozvláštnený o zmenu na porotcovskom kresle. Stálu zostavu Ján Ďurovčík, Adela Vinczeová a Tatiana Drexler každý týždeň doplní zaujímavá osobnosť zo sveta šoubiznisu. V prvom kole bol obrovským oživením argentínsky herec Facundo Arana, potom nasledovali Petra Polnišová a Nela Pocisková. Tentoraz si do porotcovského kresla zasadol obávaný porotcovský kat, český tanečník Zdeněk Chlopčík.