Domáce promi
photo Foto
video Video
31. mar. 2024 o 05:30
krsk, Koktejl

Exmarkizáčka Poláková v konkurenčnej JOJke, dopadlo to... Hanba na 100 rokov!

placeholder
Tretie kolo Let's Dance - Adriana Poláková
Zdroj: TV Markíza

Opäť sa objaví na televíznych obrazovkách.

Domáce promi
31. mar. 2024 o 05:30
Exmarkizáčka Poláková v konkurenčnej JOJke, dopadlo to... Hanba na 100 rokov!

Opäť sa objaví na televíznych obrazovkách.

V obľúbenej slovenskej reality šou, ktorú vysiela TV JOJ od pondelka do piatka, sa ukáže ďalšia známa tvár. Adrianu Polákovú (47) poznáme z konkurenčnej Markízy, kde v minulosti moderovala Teleráno. Poláková sa medzičasom presťahovala do Rakúska, kde s partnerom prevádzkujú penzión a chystajú aj svadbu.

Exmoderátorka svoj návrat na televízne obrazovky oznámila originálne. "Vieme prví. Poláková na JOJke. Prichytili sme ju priamo pri natáčaní a poviem vám, super bolo. Prvýkrát sme sa stretli až na pľaci a jasné, že sme kritizovali, tvárili sa všelijako, hľadali chyby. Veď šlo o súťaž a tam nemáš kamoša," uviedla pri paparazzi fotkách s autom zo šou na Instagrame. Nájdete ich v galérii pod článkom.

A čo jej samotné účinkovanie v relácii, kde sa hodnotia všetky detaily prestierania a jedál? "Dopadlo to tak, ako to dopadlo (hlavne teda ja, hanba na 100 rokov), ale šla by som bez váhania opäť, zas a znova. Berte to tak, že v tejto dobe niečo na odreagovanie, a preto od pondelka až do piatka - s ÚSMEVOM sledujte," odkázala exmoderátorka.

Fanúšikom nahrala aj špeciálny príspevok. "Áno, budem od pondelka v relácii Bez servítky a áno, bude to strašná sranda, lebo... Nepoviem vám! A to, jak som ja dopadla, akože fú. Nepoviem vám, sledujte," dodala Adriana Poláková vo videu na sociálnej sieti. Nájdete ho na začiatku článku.