30. mar. 2024 o 16:00
krsk, Koktejl

Malachovská po nešťastnom zranení: Boli časy, keď som si myslela, že takéto niečo už nikdy nebude možné!

Má nový dôvod na úsmev.

Domáce promi
30. mar. 2024 o 16:00
Malachovská po nešťastnom zranení: Boli časy, keď som si myslela, že takéto niečo už nikdy nebude možné!

Má nový dôvod na úsmev.

Dcéra populárnej moderátorky Ivety Malachovskej (58) istý čas išla v šľapajach slávnej mamy, no po rozvode sa rozhodla ísť vlastnou cestou. Kika Malachovská si vlani odišla liečiť telo i dušu na Bali a hoci sa odtiaľ kvôli zdravotným problémom vrátila predčasne, na Slovensko prišla s certifikátom, ktorý z nej urobil inštruktorku jogy.

Po tejto zahraničnej ceste sa jej splnil sen a otvorila si vlastné štúdio. Jeho oficiálna otváračka prebehla v sobotu 23. marca v Bratislave. Než sa začala naplno venovať štúdiu, vybrala sa Kika s novým partnerom Jakubom a ich štvornohým miláčikom do Chorvátska.

"Život na lodi. Keď sme povedali, že ideme v marci do Chorvátska na jachtu v zložení my dvaja a pes, mnohí si ťukali na čelo. Jednak počasie v marci vie byť nevyspytateľné, potom je tu faktor, že na celú plachetnicu sme len dvaja a v marínach ešte nikto moc nepracuje, aby nám pomohol s uväzovaním, no a potom je tu Tami," napísala na sociálnej sieti Kika.

"Čakali sme, že to bude výzva, ale popravde, pre nás nie je nič prirodzenejšie a jednoduchšie ako táto “dovolenka”. Tami je úplný parťák a dosť si to tu užíva s nami. A my sme našťastie zistili, že si sami vystačíme," priznala spokojne.

Po návrate nasledovala spomínaná otváračka štúdia a Kristína začala pomaly posúvať svoje fyzické hranice. Exmoderátorka si ešte nedávno liečila zranenú ruku, pričom mala ponaťahované a potrhané nervy v nej. Teraz už slávi malý úspech, o ktorom napísala vo videu na sociálnej sieti. Nájdete ho na začiatku článku.

"Ja viem, ešte ani zďaleka nie je dokonalá, ale je PRVÁ od môjho nešťastného zranenia ruky (podarila sa doslova na prvý pokus) telo si proste pamätalo. Boli časy, keď som si myslela, že takéto niečo už nikdy nebude možné. A dnes som tu a toto sa mi podarilo. Chcela som sa o to podeliť. Verím, že každým dňom bude lepšia," znel popis nadšenej Kiky pri komplikovanej stojke.