27. mar. 2024 o 14:30
TASR, krsk, Koktejl

Zdenka Predná sa doma pozrela z okna, nestíhala sa diviť: Pozrite, čo sa dialo v Štiavnici!

Takéto niečo už čakal málokto.

Domáce promi
27. mar. 2024 o 14:30
Zdenka Predná sa doma pozrela z okna, nestíhala sa diviť: Pozrite, čo sa dialo v Štiavnici!

Takéto niečo už čakal málokto.

Bývalá superstaristka Zdenka Predná (39) býva v Banskej Štiavnici s muzikantom Oskarom Rózsom a synmi Oskarom a Eliášom. Pár uprednostnil pokojnejší život pred ruchom Bratislavy. Kúpili si tam historickú nehnuteľnosť s výhľadom na malebnú Štiavnicu.

Výhľadom odtiaľ v pondelok speváčka šokovala všetkých svojich fanúšikov. 25. marca natočila, ako svieti slnko a sneží! "1. apríl," okomentovala vrtochy počasia, ktoré spozorovala pri pohľade z okna. Počasie u nás totiž ovplyvňoval nevýrazný výbežok tlakovej výše. Hoci meteorológovia hlásili teploty 7 až 12 stupňov C, splnili sa i predpovede o snežení na horách a poprašok prekvapil aj Zdenku v historickom mestečku na strednom Slovenku. Jej video si môžete pozrieť na začiatku článku.

Predná nahrala titulnú pieseň k snímke Smolu nosíš ty, láska

Speváčka Zdenka Predná sa vrátila na hudobnú scénu, aby dodala odvahu ľuďom, ktorí chcú zmeniť svoj doterajší život. "Veď kedy, keď nie teraz," komentuje svoj vlaňajší počin s názvom La la la la. Ide o titulnú skladbu romanticko-dobrodružného filmu režiséra Samuela Spišáka Smolu nosíš ty, láska.

Časť videoklipu vznikla v dome Prednej a jej partnera, hudobného producenta Oskara Rózsu, v Banskej Štiavnici. Tvorcovia sa počas nakrúcania snažili autenticky zachytiť svoj harmonický vzťah a atmosféru. "Domov je miesto, kde vonia káva a deti sa smejú dlho a nahlas, až nás z toho bolí hlava. A preto si môžeme opäť dať kávu, aby sme im stíhali a udržiavali si jej príjemnú vôňu," hovorí spoluautorka skladby.

"Rodina, láska, domov, hudba, sloboda, pravda a zdravie sú naše priority a, samozrejme, peniaze na kávu," dodáva Predná. Pod text sa spolu s ňou podpísal Peter Kollár, autormi hudby sú Rózsa a Ivan Véreš, réžie videa sa ujal Vlado Kriško.