04. jún. 2023 o 19:00
emd, Koktejl

VIDEO zo zásnub rozpútalo vlnu nenávisti: Ľudia nevedia predýchať, koho muž žiada o ruku!

placeholder
Žena zverejnila video zo svojich zásnub.
Zdroj: TikTok/@emilylouise_ox

Také nenávistné komentáre pod svojim videom Emily nečakala.

Zahraničné správy
04. jún. 2023 o 19:00
VIDEO zo zásnub rozpútalo vlnu nenávisti: Ľudia nevedia predýchať, koho muž žiada o ruku!

Také nenávistné komentáre pod svojim videom Emily nečakala.

Emily Easter sa po dovolenke v Grécku podelila o novinku o zásnubách na TikToku, ale hnusní trollovia jej pod videom zanechali komentáre, v ktorých sa vysmievali z jej tela.

Emily na to dokonale reagovala v ďalšom príspevku. Žena podľa denníka Daily Star ukázala na trollov hanobiacich nadváhu a na to, že jej zničili pekný moment, keď zverejnila sladké video so žiadosťou o ruku.

Mladá žena odletela v máji so svojím partnerom na dovolenku do Grécka a na svoje prekvapenie sa vrátila domov s prsteňom. Video so žiadosťou o ruku zverejnila na TikToku, aby sa o radosť a vzrušenie podelila so svojimi priateľmi. Bola však bombardovaná negatívnymi komentármi od trollov, ktorí sa vysmievali z jej postavy. Emily však odmietla, aby jej pokazili zásnubný príspevok.

V ďalšom videu ukázala jeden komentár online neprajníka, aby vyriešila problém s hanobením svojho tela. „Len odpovedám na tento komentár: ‚Čo s tým tučným chichotavým bruchom?‘ Ďakujem, že ste poukázali na očividné, ale veľa ľudí to nezaujíma a mňa určite tiež nie,“ začala Emily.

„Dôvod, prečo odpovedám, je, aby ľudia videli, že toto je účet, ktorý písal nenávistné reakcie aj pod komentáre iných ľudí. Mám pocit, že ľudia by mali vidieť ten komentár a ľudia by mali vidieť, čo ľuďom hovoríš,“ uviedla vo videu.

Zároveň dodala, že nie je pekné, keď si ľudia myslia, že môžu prísť na TikTok a pokaziť ostatným ľuďom radosť. Nazvala to škaredou vlastnosťou. „Som šťastná taká, aká som, a môj partner ma miluje. Ja milujem seba. Moje dieťa ma miluje. A to je, obávam sa, pre mňa všetko, na čom záleží,“ povedala.

Diváci s Emily súhlasili a blahoželali jej k zásnubám. „Niektorí ľudia nie sú spokojní so svojím životom a je to vidieť. Fandím ti na diaľku, zostaň šťastná!“ napísal jeden z nich. „Milujem to - volá sa to skutočný život a je to osviežujúce v tomto svete filtrov a toxicity,“ napísal druhý.

„Prosím, ignoruj tie úbohé komentáre o hanobení tela. To, čo vidím, je muž zamilovaný do krásnej ženy,“ napísal niekto ďalší. Emily zdieľala aj svoj outfit, aby si pripomenula ako nádherne vyzerala v noc zásnub.