02. jún. 2023 o 20:00
NK, Koktejl

Erotická hviezda šokuje fanúšikov časťou svojho tela: Všimli ste si to na nej aj vy?!

placeholder
Žena ukázala svoje ruky na sociálnych sieťach.
Zdroj: instagram.com/polydactyl66

Diváci sú ohromení, keď si to všimnú.

Zahraničie
02. jún. 2023 o 20:00
Erotická hviezda šokuje fanúšikov časťou svojho tela: Všimli ste si to na nej aj vy?!

Diváci sú ohromení, keď si to všimnú.

Modelka, známa ako Polydactyl66, vytvárala umenie na livestreamoch, keď jej sledovatelia spozorovali niečo, čo podľa nich nebolo celkom v poriadku, informoval The Sun. Pozorní diváci si všimli, že 25-ročná žena má na každej ruke šesť prstov.

Zvláštnosť naznačovalo už aj jej používateľské meno. Polydaktýlia je ochorenie, pri ktorom sa jedinec narodí s jedným alebo viacerými prstami navyše.

Na streame na Twichi si jeden z divákov všimol túto jedinečnú črtu, keď ju požiadal, aby počítala pomocou prstov. Po tom, ako splnila požiadavku, sa ukázalo, že má skutočne šesť prstov na každej ruke.

Ukázala tiež ešte jedinečnejšiu schopnosť, ktorú majú jej dva koncové prsty, a to tak, že ich položila oba k sebe. "Pozrite sa na to, sú doslova rovnako vysoké," povedala.

"Koľko prstov vidíte?" opýtala sa aj sledovateľov na TikToku. Na to sa stovky fanúšikov museli podeliť o svoje názory na tento nezvyčajný jav. "Predstavte si gitaru. Mohla by si vymýšľať nové akordy, ktoré nikto iný nedokáže zahrať," napísal jeden z komentujúcich.

"Dávať odtlačky prstov by bolo zaujímavé, také cool," dodal ďalší. "Brácho, predstav si, koľko vecí by si mohol chytiť," zavtipkoval tretí. "Zrazu sa mi moje päťprsté ruky zdajú... nedostačujúce. Si nádherná!" napísal štvrtý.

Podľa nemocnice Great Ormond Street Hospital sa polydaktýlia vo všeobecnosti dedí, čo zahŕňa až 50 % prípadov. Vyskytuje sa približne u jedného z 500 ľudí a v afrických komunitách je dosť rozšírená, uviedol pre The Sun Online špičkový lekár.

"Môže byť obojstranná - na oboch stranách rúk alebo nôh - alebo jednostranná - na jednej strane. Ale keď postihuje obe ruky, alebo najmä ak postihuje ruky a nohy, potom je to nepochybne genetické," povedal.