29. feb. 2024 o 13:00
žani, Koktejl

Viktora Vinczeho volá synček inak, deje sa to aj u Gáboríkovcov: Marián ale ťahá za kratší koniec! VIDEO hovorí za všetko

Zvolili rovnakú výchovu.

Domáce promi
29. feb. 2024 o 13:00
Viktora Vinczeho volá synček inak, deje sa to aj u Gáboríkovcov: Marián ale ťahá za kratší koniec! VIDEO hovorí za všetko

Zvolili rovnakú výchovu.

Každý dobrý rodič chce dať svojmu dieťaťu do života tie najlepšie základy. Známe tváre nášho šoubiznisu si uvedomujú, že jedným z nich je aj znalosť jazykov, preto svoje ratolesti učia angličtinu už od plienok. Na deti rozprávajú v dvoch jazykoch napríklad manželia Ivana (37) a Marián (42) Gáboríkovci a tiež Adela (43) a Viktor (32) Vinczeovci.

Rodičia adoptovaného synčeka sa pri výchove radia pocitom, no počúvajú aj odborníkov. "Jasné, že aj my robíme niečo pocitovo, ale výchova dieťaťa je veda, preto sa v nej aspoň trochu vzdelávame," podelila sa so Šarmom moderátorka relácií Trochu inak s Adelou, 2 na 1, Všetko je možné či kapitánka v šou Milujem Slovensko.

"Sme bilingválna domácnosť, ja s ním hovorím po slovensky, Viktor od úplného začiatku po anglicky. Takže ja som mama a on je ‚daddy‘. Hoci sú s adopčným procesom vždy spojené nejaké neistoty, do vzťahu treba ísť naplno a s tým sú spojené aj oslovenia," zverila sa Adela.

Rovnaké nastavenie zvolili pri svojich dvoch dcérkach aj Gáboríkovci. Ivana na sociálnej sieti ukazuje, že staršia Bella (3) komunikuje s ocinom po anglicky a bez problémov prepína medzi jazykmi. Vedú k tomu aj Leiu, ktorá bude mať onedlho dva roky. Malá princeznička je aktuálne mamin maznáčik a v tomto smere ťahá Marián za kratší koniec. V aute sa snažil presvedčiť dcérku, aby povedala daddy, no neúspešne. Vypočujte si, čo dievčatko donekonečna opakovalo a pochopíte výraz krásnej tanečnice.