19. júl. 2023 o 13:00
mob, Koktejl

Silvia Šuvadová vyšla s pravdou von: Úspory sa minuli, hanbila som sa pýtať si peniaze!

placeholder
Slovenská herečka a spiritualistka Silvia Šuvadová.
Zdroj: instagram/silviasuvadova

Prešla si náročným obdobím.

Celebrity
19. júl. 2023 o 13:00
Silvia Šuvadová vyšla s pravdou von: Úspory sa minuli, hanbila som sa pýtať si peniaze!

Prešla si náročným obdobím.

Slovenský model a fitnesák Martin Šmahel (40) sa vytratil z obrazoviek. Nedostatok ponúk na moderovanie sa rozhodol vykryť manuálnom prácou. Muž roka 2008 sa vôbec netají tým, že rodinný rozpočet plní vďaka tepovaniu v Bratislave a okolí.

„Nehanbím sa, nepadol som na dno. Možno akurát finančne nedávno, keď som nemal dostatok práce, ktorú som robieval predtým. Vymyslel som si niečo iné, čo by mi pokrylo minimálne výdaje, ale hlavne nutné náklady,“ povedal na rovinu. So svojou prácou je spokojný a vo videu sa vyjadril aj k finančnej stránke.

Na príspevok na Instagrame zareagovala aj slovenská herečka Silvia Šuvadová (50), ktorá mu fandí a podelila sa so svojou skúsenosťou. „Martin, ja som sa po Farme starala tri roky o otecka. Najskôr som sa hanbila pýtať si opatrovateľské, ale keď som si vymíňala úspory, šla som na úrad a 2 a pol roka som bola oficiálne opatrovateľka svojho ocka. Najkrajšie obdobie môjho života. Najzmysluplnejšie,“ priznala.

„Raz mi jeden známy človek zavolal a chcel mi pomôcť, nejakú online prácu pre mňa mal, lebo že vraj som zle dopadla. Povedal, že som na tom najhoršie zo všetkých celebrít. Lebo som sa starala o ocka. Vtedy som si sadla na lavičku a uvažovala som o tomto svete, ako sme si ho zvláštne nastavili. Je super, že máš prácu,“ zakončila Šuvadová, ktorá o otca prišla minulý rok na jar.