07. aug. 2022 o 05:30
žani, Koktejl

V Pariškovej sa to v jednom momente zlomilo: Zamkla sa v kúpeľni a povedala, že končí!

placeholder
Aneta Parišková s otcom Albertom.
Zdroj: Instagram/aneta_pariskova_official

Moderátorka Aneta Parišková (49) má s rodinou veľmi blízky vzťah. Rodičia ju vždy podporovali a teraz sa im to snaží oplácať.

Domáce promi
07. aug. 2022 o 05:30
V Pariškovej sa to v jednom momente zlomilo: Zamkla sa v kúpeľni a povedala, že končí!

Moderátorka Aneta Parišková (49) má s rodinou veľmi blízky vzťah. Rodičia ju vždy podporovali a teraz sa im to snaží oplácať.

Otec blondínky napriek svojmu veku súťaží v stolnom tenise. Začiatkom júla sa rodinný fanklub vybral do Talianska, aby ho mohli podporiť. "S mojím 80-ročným otcom Albertom na majstrovstvách Európy v stolnom tenise v talianskom Rimini. Po januárovej operácii zraneného ramena sme dúfali, že náš dedko vyhrá aspoň jeden zápas. Jeho rodinný fanklub ho výdatne povzbudzoval a nakoniec odchádza so štyrmi víťaznými zápasmi. Doladíme formu a potom hurá na majstrovstvá sveta v Ománe," pochválila sa úspechom otca na Instagrame.

Rodičia Albert a Anna sú pre tvár televízie dodnes príkladom láskavosti, pevného charakteru a nezlomnej vôle. Spomenula si však na jednu príhodu z detstva, kedy sa nezhodli. Bolo to pri výbere voľnočasovej aktivity pre dcéru. "Mamka chcela, aby som sa venovala modernej gymnastike, ale ocko bol presvedčený, že sa skôr hodím na džudo, že na to mám predispozície a bola by som v tom dobrá," vylovila z pamäte pre Šarm jeden z mála konfliktov s rodičmi.

Napokon zvíťazil ženský šport. "Vydržala som pri gymnastike niekoľko rokov, aj som sa veľmi snažila, ale nešlo mi to. Po nejakých posmeškoch na tréningu, som sa jedného dňa zamkla v kúpeľni a oznámila som rodičom, že s tým končím a už na žiadny tréning nepôjdem. Dnes som za roky modernej gymnastiky vďačná, dali mi výborné pohybové základy, ladnosť pohybu a prispeli k silnej vôli, “ prezradila.

Boj s rakovinou

Otcovi môže ďakovať aj za záchranu života. Práve on si na fotke všimol, že Aneta má navretú žilu na krku. "Zavolal mi z Košíc, aby som si okamžite zavolala záchranku, lebo mi ide o život...Ďakujem ti, ocko," poďakovala sa mu aj verejne. Mame troch synov, Daniela, Gabriela a Nathana, odhalili lekári lymfóm za hrudnou kosťou. Nasledovala náročná liečba chemoterapiou, pri ktorej začali blondínke vypadávať vlasy a tak si ich oholila. S rakovinou bojovala ako levica. Momentálne je v remisii a verí v tie najlepšie správy. "Veľmi si vážim, že ma podržali aj v najťažších okamihoch môjho života a vždy boli a sú pripravení mi pomôcť," doplnila Parišková.