05. aug. 2022 o 04:30
žani, Koktejl

Plačková ukázala novú extravagantnú výbavičku pre Diona: Sajfa konkuruje fotkou kočíka

placeholder
Dve celebritné rodiny sa onedlho rozrastú o nového člena.
Zdroj: Instagram/ Sajfa, queen.plackova

Zuzana Strausz Plačková (31) sa už onedlho stane mamou.

Domáce promi
05. aug. 2022 o 04:30
Plačková ukázala novú extravagantnú výbavičku pre Diona: Sajfa konkuruje fotkou kočíka

Zuzana Strausz Plačková (31) sa už onedlho stane mamou.

V nedávnych príbehoch na Instagrame prezradila, že jej bábätko je už väčšie ako je priemer, no lekár jej termín pôrodu posunul na neskôr. V súvislosti s pôrodom dostáva Zuzana množstvo rád od skúsených mamičiek. „Ďakujem baby za vaše rady, ale kozmetika alebo nabíjačka, to ja mám takéto už dávno v cestovnom balíčku zabalené. A make-up do pôrodnice mi naozaj netreba," odkázala.

Influencerka a podnikateľka silno dúfa, že synček sa vypýta na svet až po 10.8., nakoľko chce otvoriť tri nové prevádzky. "Ono sa to nejak nedá naplánovať, ak sa vypýta sám. Snáď ešte vydrží a je mu tam dobre, veď ho kvalitne vykrmujem," dodala.

S manželom Reném stihla maličkému vytvoriť sociálne siete aj vlastnú značku. Dieťatko tak nečaká len klasická výbavička, ale aj niečo, čo je pre Plačkovú ako influencerku typické - vlastný profil na Instagrame. "MIRACLE BABY. Som zázračné a vytúžené dieťa @queen.plackova a @rene.rendy," píše sa na novom profile, ktorý si všimli pozorní fanúšikovia. Profil Diona rýchlo naberá fanúšikov a už dávno pokoril hranicu 30-tisíc fanúšikov.

Doma prebiehajú posledné prípravy na príchod malého princa. Po luxusnej kolíske na mieru ukázala Plačková aj sady do postieľky. Jedna v zlato-bielej kombinácií a druhá, menej extravagantná, je modro-sivá. Nechýba vyšité meno Dion a kráľovská koruna. Výbavičku nájdete aj v našej galérii.

Kočíkový súboj?!

Príchodu uzlíka radosti sa nevedia dočkať ani Matej Sajfa Cifra (42) a Veronika Cifrová Ostrihoňová (33). Manželia oznámili radostnú správu vo februári. K dcérke Sáre im tentokrát pribudne chlapček. "Ja som tiež inak chcela dievčatko druhé a bude to chlapec," odtajnila pohlavie bábätka Veronika v relácii Silná zostava.

Prominentný pár sa v uplynulých dňoch vybral na nákup nového kočíka. Moderátor si neodpustil poznámku na adresu Plačkovej výberu. "Nebude mať hádam mladý Dion ten najlepší kočík v hlavnom meste," napísal k príspevku Sajfa.

Zuzana kupovala "luxusný voz" v čase, keď ešte netušila pohlavie bábätka. Našťastie sa farbou trafili a nemusia kupovať ďalší. Cena kočiarika značky Dior, ktorého fotky zverejnila Zuzana na sociálnej sieti, sa môže vyšplhať až do výšky 5 900 eur.